Oli täysin epätodellinen lämpö tänä viikonloppuna, sillä vielä alkuviikosta aamulla töihin lähtiessä mittari näytti nollaa! Mutta uskottava se oli, joten nokka kohti ensimmäistä rantsua. Sakun ollessa roller derby hommissa, minä ja Anni lähdettiin viettämään tyttöjen päivää siskoni kanssa Nokialle. Jäätiin vielä extempore yökylään, grillaamaan ja pitämään Euroviisustudiotakin. 

4-viuotiaalle hiekkaranta tietää loputonta sotkemisen riemua! Rannalla kävi useampikin lapsi uimassa, vaikka rannassa oli puolitoista metriä siitepölylauttaa. Tänä viikonloppuna maailma oli keltaista siitepölyä täynnä, ja minun silmäni eivät ottaneet vallitsevaa tilannetta kovin hyvin. Mutta kyyneleidenkin seasta aurinkoinen maailma näytti ihanalta! Kesän ensimmäinen hiekkaa varpaissa -tilanne on joka vuosi yhtä hauskaa. 

Nokialla juodaan Nokian Panimon tuotteita. Tällä kertaa valitsin limpparihyllyltä ginger beerin eli inkiväärilimun. Tämä on alkoholiton, vaikka nimessä onkin beer. Inkiväärijuoma toimii kesäkuumalla paremmin kuin hyvin. 

Meidän perheen tiimitossut eli Baronetit kahdessa eri värissä :D

Euroviisujen lopputulos jaksaa yllättää joka vuosi. En pysty käsittämään millä perusteella pisteitä jaellaan. Kaikesta huolimatta show oli huikea ja sopivan kitsch. Överiä kimallista ja mielikuvituksellisia lavashow-kokonaisuuksia on aina ilo katsoa. Omat suosikkini olivat Australia, Islanti ja Sveitsi. Ihan perustilanne, että yksikään suosikeistani ei koskaan voita.

Kommentit (3)

SKJ
1/3 | 

Mun suosikki oli kans Sveitsi ja vähän jäi harmittamaan että jäi neljänneks. Onneks Lucaa itteään ei oo näyttäny harmittavan somen perusteella, se on pääasia :) Voittajalla oli kyl hyvä ääni, mut biisi oli todella tylsä. Ihmettelin jo aiemmin, et miten tollanen biisi voi olla ennakkosuosikki, mut näköjään vedonlyöntitoimistot sun muut oli jälleen kerran oikeessa, valitettavasti :D

Lotta1234
2/3 | 

Siis Australian esitys! Kyllä hetki meni ku yritin alkuun prosessoida, että mitä tässä tapahtuuu!? Piti oikeen youtubesta etsiä livevideo kuvattuna jostain eri kulmasta, että näin koko systeemin. Ja että joku pystyy vielä laulamaan samalla ku heiluu tikun nokassa. :D Ah, Euroviisut <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat