Nimesin paksun villakangashameeni lämmittäjäksi. Sitä se todella on, kietoessaan vyötärön napakasti sisäänsä. Muutaman vuoden vanha huutonet-löytöni on edelleen iskussa.


ruutuhame1

ruutuhame1

Raidan lisäksi viihdyn ruudussa. Voisi tosin olla toisinkin. Kuljin 7-luokan  överisuurissa flanelliruutupaidoissa, jotka sosialisoin isäni vaatekaapista. En ilmeisesti voinut välttyä grungen vaikutteilta minäkään, vaikka tietoisesti en seurannut Cobainia ja kumppaneita. Luulen, että Viialassa tyyli-idolina toimi ennemmin metsästysseuran miesten ruutupaidat, kuin resuisen tyylikäs jenkkibändi :D

Mutta ruutuja en koskaan ehtinyt ylikäyttää, joten ne pysyvät vaatevalikoimissani varmasti aina. Ihan siinä raidan rinnalla.

Kommentit (13)

1/13 | 

Siis flanellipaidat :D Kyllä. Mulla on edelleenkin tallella yks mun ylisuurista flanellipaidoista, joka oli käytössä joka päivä sillon joskus pienenä. Se on edelleen ylisuuri mun päällä x)

2/13 | 

Täälläkin oli (tosi) pienenä flanellipaidat ahkerassa käytössä, ja senpä vuoksi niistä onkin jäänyt jotain traumoja. Enää en päälleni laittaisi.. :D Tuo hame on kuitenkin tosi kivan ja lämpimän näköinen!

...
3/13 | 

Heips! sinulle on varmaan moni sanonutkin, mutta blogiasi ei pysty lukemaan readerilla :G

maria
5/13 | 

Haaste... alkaa olla kevättä rinnassa, ja kaikki kaapeista pursuavat mustat ja tummat talviset mekot ahdistavat, kun niitä on käyttänyt syksystä asti. Miten asustaa joku ei-musta kesäinen hihaton mekko talveen?

Shrek
6/13 | 

Älä ny! Ruudullinen metsuripaitahan oli silloin (onkohan peräti taas) kuuminta hottia. Teillä on ollut trendikäs metsästysseura :) Minäkin hankin silloin Prisman alekorista sellaisen miesten punamustaruudullisen flanellipaidan ja olin tosi cool :)

Liina
7/13 | 

hommasin juuri alennuksella helmastaan rikkinäisen ruutuhameen, jossa yläosa kovasti samanmallinen (muutoin hame kyllä on kapea.)

alennus & purkautuva helma olivat erinomainen juttu sikäli, että hametta olisi pitänyt joka tapauksessa lyhentää - nyt on jotain mahdollisuuksia myös saada se aikaan, kun on PAKKO. olen tuntenut itseni erityisen nohevaksi jo monta päivää (toistaiseksi kyllä täysin katteetta, koska vaikka aikomukseni ovat erinomaiset, toteutus ... on suunnitteluasteella. eli aloittamatta.)

Laura
10/13 | 

Ihana hame ja varmasti lämmin! Itellä vahän samatyylinen hakusessa, joko kaupasta tai omatekemä.

11/13 | 

älyttömän kaunis ja -todentotta- lämpöisen näköinen hame : )

...voi auttakaa mua.. mä en tuu varmaan koskaan pääsemään eroon flanellipaidoista : D ..en kyllä haluakkaan !

Laesa
13/13 | 

Täydellinen hame!! Rakastan korkeavyötäröisiä hameita, mutta täydellisiä ei vaan tule missään vastaan. Nyt tuli ja kyllä harmittaa ettei tuollaista voi saada itselleen mistään :D Aivan upea!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013