Illan leffavinkkinä Woody Allenin elokuva Midnight in Paris, jonka katselin tuossa muutama kuukausi takaperin tietämättä oikeastaan mitä edes aloin katsoa ja yllätyin positiivisesti. Pukeutumisinspiksen suhteen siis. Nykyajasta 1920-luvulle ja takaisin pomppiva leffa oli ihan viihdyttävä sekin, mutta vaatteet ja stailaukset jotain ihan mieletöntä. Suosittelen kääntämään kanavan Liville tänään klo 21:00.

a20loka14

Vaihtoehtona hömpälle samaan aikaan klo 21:00 kakkoselta tuleva A2 Koulukiusaamis-ilta. Erittäin tärkeä ja monia koskettava aihe joko suoraan tai lasten kautta. Ajankohtaisen Kakkosen sivulla on paljon keskustelua aiheesta sekä kiusatun, kiusaajan että sivustakatsojan näkökulmasta. Minulla on yksi ainoa mielipide tähän asiaan, kaikenlaiseen kiusaamiseen nollatoleranssi. En siedä kiusaamista missään muodossa, kukaan ei ole oikeutettu rääkkäämään muita ihmisiä ivaamalla, uhkailemalla sanoin tai fyysisesti. On paljon ympäristöstä kiinni sallitaanko kiusaaminen vai ei, joten toivon että jokainen tekee tämän saman periaatepäätöksen eikä hyväksy kiusaamista missään tilanteessa eikä varsinkaan vähättele uhrin tuntemuksia. Elämä ei ole aina ruusuja ja pörröisiä kissanpentuja, mutta perseily ei varmasti tee kenenkään päivästä parempaa.


Kommentit (1)

1/1 | 

Siis niin hyvä elokuva, katsonut jo kahdesti vai kolmesti. Itselläni se aloitti innostuksen Woody Allenin uudempiin elokuviin, sillä en ollut miehen tuotantoon kauheasti tutustunut. Ja vaikka To Rome With Love ei ollutkaan yhtä hyvä, tykkäsin siitäkin.

Ainoastaan Vicky Christina Barcelonan juoni vaikutti niin ärsyttävältä, että se ei jaksanut vedota muhun, yritin kertaalleen, lopetin kesken ja katsoin toisella kertaa väkisin loppuun. Tämä on kyllä ihan huikea, ja jotenkin niin unenomainen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012