Meillä oli melko vaihtoehtoinen illanviettopaikka eilen. Kolmisenkymmentä ilosta juhlijaa otti suunnan kaupungista Teiskoon kohteena Kessan baari ja Kaizu Wasabin keikka. Mahtava meininki, hyvä porukka ja lämmin kesäilta. Ja hyttyset, mutta ei takerruta siihen.


j9

j9


j11

j11


j12

j12


j10

j10

Jos oli ikävä Sarakissaa, niin tiedoksi että neitokainen on palannut bloggailun pariin :)


j6

j6


j8

j8


j7

j7


j4

j4


j3

j3


j2

j2

Maija moshaa ja minä ilmeisesti testailen jotain käsimerkkejä :D oli kyllä huippua että koko porukka hyppi ja tanssi koko keikan, kunnon meininki. Ilman tuuletusta oli myös melko hikinen meininki!


j1

j1


j5

j5

Tästä on hyvä jatkaa viettämään laiskaa sunnuntaita. Enää 9 arkipäivää kesälomaan!

Kommentit (8)

3/8 | 

Mietin ,että eiks toi paikka oo Kämmenniemi, koska mun yhet kaverit asuu siellä ja se paikka näyttää ihan tolta, sale ja kessan baari ja toi 90 bussin pysäkki:D Teisko on kyl siinä lähellä...

Teiskolainen
6/8 | 

Jep, Kämmenniemi on osa Teiskoa ja Kessan Baari on ns. Kämmenniemen keskustassa :D

7/8 | 

Eikä! Kessa rules ok! :D Yksi ystävä pitää tallia aika lähellä tuota Kämmenniemen keskustaa, on tullut syötyä monet wingsit Kessalla. Ja vähän ehkä bailattuakin..

pikkuapina
8/8 | 

Mit vit, kessan baari?!?! On meininki vähän muuttunu siitä kun ala-asteella kävi ostaan irttareita sieltä :D Tai kun terdellä istu vaan vanhoja deekuja. Wish I would have been there :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013