Joskus on tarvetta superkestävälle huulipunalle. Minun luottopunani on Grimasin mattahuulipuna, jos kaipaan kovan luokan pysyvyyttä. Grimasin huulipuna on kuitenkin ns. tavallinen huulipuna, ei varsinainen kestopuna eli se vaan on järjettömän hyvä ja edullinen tuote. Useimmissa tapauksissa tämä riittää minulle, se on ihan ok että tsekkaa huulipunan lounaan jälkeen kerran päivässä.

Joskus kuitenkin olen menossa aamusta iltaan, ja silloin kaipaisin pomminvarmaa tuotetta joka tosiaan kestäisi kellon ympäri. Tätä tarkoitusta varten ostin kaksi täysin erilaista kestohuulipunaa.

Rimmelin Provocalips 16H taitaa olla huulipunien kestävyysottelijoiden legenda, pääsääntöisesti sen pysyvyyttä ylistävät melkein kaikki. Tuote on Max Faxtorin Lipfinityn kaltainen eli toimintaperiaatteena on kaksiosainen kiinnitys. Ensin levitetään väri ja annetaan kuivua 60sek, ja heti perään levitetään vaseliinimainen kirkas kiinnitysaine, joka tekee huulista joustavat ja kiiltävät.

Huulituntuma on ihan ok, kunhan malttaa olla levittämättä aineita liian paksusti. Väri on todella pigmenttirikas, joten pieni määrä riittää. Itse onnistuin levittämään pari kertaa kiinnitysainetta aivan liian paksusti, niin että tunne huulilla oli todella tönkkö. Joten jos on juhlat tulossa, kannattaa harjoitella pari kertaa noita määriä.

Tässä on kuvat heti levityksen jälkeen / 8 tuntia levityksen jälkeen / 12 tuntia levityksen jälkeen:

Päivän aikana söin pari kertaa ja puhua papatin aamusta iltaan, sillä olin koko päivän menossa. Että kylä kestää nääs! Ainoa mistä väri oli kulunut oli ihan huulten sisäreunasta, veikkaisin että syödessä jotain rasvaisempaa. En huomannut mitään eroa 8 ja 12 tunnin kohdilla, huulipuna oli täsmälleen samanlainen. Parissa tunnissa myös kiilto oli kadonnut, mutta sillä ei sinänsä väliä ollutkaan.

Epäilen että tämä tuote todella kestäisi kellon ympäri, mutta minun oli pakko putsata se nukkumaan mennessä pois koska en halua nukkua huulipunan kanssa :D Tuote irtosi huulilta päivän päätteeksi vedenkestävän meikin poistoaineella.

Testin toinen tuote taas oli StarGazerin Semi-permanent huulitussi. Tuote on huulilla ohuen ohut, käytännössä huulipunaa ei edes tunne. Periaatteessa varmaan ihan samalta tuntuisi värittää huulet piirrustustussilla :D Huulitussi vaatii käyttäjältään hyväkuntoisia huulia, sillä väri tarttuu kuiviin kohtiin niin että ne näkyvät kilometrin päähän. Minä olen juuri tällainen kuiva korppu.

Päivän aikana tuote kyllä pysyi melko hyvin, mutta huulet olivat niin rutikuivan tuntuiset että himoitsin huulikiiltoa/huulirasvaa koko päivän. Lisäksi tussi on todella vaikea saada levittymään tasaisesti, se vaatisi siitäkin syystä vähän huulipunaa kaverikseen. 

Pahoittelut näistä hieman eri sävyisistä kuvista (otettu aamulla ja illalla), en osaa kuvakäsitellä niitä saman sävyisiksi ilman että se vaikuttaisi liikaa tuohon huulipunaan.

MUTTA. Huulitussi osoittautui ihan ykköseksi rajaushommissa, eli tämä jäi ehdottomasti käyttöön. Rajauksesta tulee todella tarkka ja se kestää lähes koko päivän. Kuivuuden tunne rajauksissa ei haittaa pätkääkään, oikeastaan päinvastoin. Tuli sellainen tunne että rajaukset ovat ja pysyvät vaikkapa nyt sen peruspunani Grimasin rinnalla, ja kumpaankin voi luottaa.

Rajaustusseja oli muutama vuosi sitten markkinoilla vaikka kuinka paljon, mutta ne ovat, harmillista kyllä, kadonneet. 

Kumpikin tuote oli omalla tavallaan todella hyvä, SG-tussi pelkkänä rajauksena ja Provocalips kestohuulipunana. Mielestäni Provocalips on myös pysyvämpi kuin Lipfinity, mutta siitä on noin vuosi kun olen viimeksi Max Factoria käyttänyt joten en tiedä onko sitä muutettu.

Kommentit (4)

Sanjana
1/4 | 

Mä vaan mietin, mikä on vikana kun mulla ei pysy ees tuo provocalips :D parissa tunnissa alkaa halkeilla sisäpuolelta, ja siinäpä se sitten olikin. Ja vaikka en söiskään mitään. Liekkö kuivat huulet ja niiden pureskelu tämän takana, hmh. Ens kesänä häihin ois hyvä löytää nätisti poiskuluva huulipuna, joka ois kestävä.

iinaem
2/4 | 

En oo provocalipsia kokeillut (vielä, nyt kyllä täytyy...), mutta jostain ihan peruspunasta jäi traumat kun se ei meinannut irrota millään :D siis suurin osa väristä lähti kyllä, mutta sellainen punertava sävy jumahti huuliin... vaikka irrotin sitä misellivedellä ja kasvoputsarilla ja ties millä. Eihän tämä tee sellaista?

Janni1234
3/4 | 

Provocalips pysyy kyllä seuraavaankin päivään asti, jos ei sitä pese pois. :D itse olen huomannut että meikin/kasvojen puhdistusliinoilla lähtee myös hyvin pois huulilta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012