Huomenta, tässä teille kahden yön yli nukuttua kiharaa eli kolmas päivä... eipä ole paljon muutosta tapahtunut sitten keskiviikon, kun tukkani sillä Remingtonilla kiharsin. Sanoisin, että suht helppoa hiustenlaittoa kun ei tarvitse muuta kuin nousta sängystä ja vähän möyhiä (+ yhden takun selvitystä, fiksu nukkuisi hiukset kiinni...). Hiukset eivät edes rasvoitu, kun ovat niin pörröllään ja kaukana päänahasta! Otsikseen tottakai vähän Klippotekettiä, mitäs muutakaan :)


remington curl

remington curl

Tosin tänään on pakko pestä tukka. Tiedän kyllä, että harvemmin peseminen olisi parempi juttu, mutta kun on tottunut jynssäämään tukkansa lähestulkoon joka päivä, tämä alkaa olla jo aika tuskaa :D

Kommentit (12)

HeliJ
1/12 | 

Näin tuon Remingtonin ihmevehkeen yksillä messuilla, ja silloin se jäi takaraivoon kolkuttelemaan. Nyt juttusi vahvisti ostopäätöksen - kauppaan siis! Kiitos taasen vinkistä!

Em
2/12 | 

Oot ollu ihan loisata mainos! Tänään on pakko kipittää kauppaan hakemaan toi vehje. ((: kiitos tästä!

3/12 | 

Snif kun tulee ikävä pitkiä hiuksia näistä sinun kuvista! Minulla ollut lyhyt malli jo yli seitsemän vuotta ja haaveilen aina välillä kiharoista ja nutturoista...Ei kait se auta kuin kasvattaa taas vaihteeksi, ei olisi ensimmäinen kasvatusprojekti näitten vuosien aikana... :) Jos voisikin hypätä sen kasvatusvaiheen ylitse suoraan niihin pitkiin kutreihin, mutta kun ei.

5/12 | 

Mie pesin ennen lähes joka päivä hiuksia mutta päätin sitten että totuttelen vähän pidempään hiustenpesuväliin ja nyt pystyn ilman mitään ongelmia olemaan 2-3 päivää (kuivashampoon kans menee se kolmaskin päivä :D) pesemättä hiuksia. Mulla hiukset ainakin tottu siihen eikä ne lopulta edes ehdi rasvoittua yhdessä päivässä niin paljon että tarvisivat pesua :)

S
6/12 | 

siks mulla permanentti. muuten täytyis pestä joka päivä. kostutan vähän joka aamu. mutta mä tykkään nukkekiharoistani. <3

Ida
7/12 | 

Oli pakko käydä ostamassa tänään tuo kiharrin kun se vaikutti niin mainiolta. Testasin just ja on kyllä näppärä ja hyvä vehe, kiitoksia tuhannesti vinkistä!:)

Hanna
8/12 | 

Minä kävin myös ostamassa saman laitteen tänään. :)

Kiitos suosituksesta, samoin kuin blogistasi. Olen seurannut tätä jo pitkään, nyt vasta uskalsin kommentoida ensimmäisen kerran.

Elli
9/12 | 

Mitä noissa hiuksissa oikein on, kun kiharat pysyy noin pitkään ja kestää nukkumista?

illi
11/12 | 

heiii mitä mömmöjä käytit ko laitoit noi kiharat ? pistiks muuta ko sitä lämpösuojaa alle ja mitä sitte valmiisiin kihariin ? :))

heiheihei
12/12 | 

olet kerrassaan upea! ihan mielenkiinnosta, eikö klippoteket jää sun hiuksiin valkoisena pölynä noin tummatukkaisena? itselläni ainakin jää, harmillista, hyvä tuote muuten.

13/12 | 

Hei hoi aivan ihastuttava blogi!:) Olen jo jonkin aikaa seurannut. Täällä on mukava vierailla. Vaikka tyylisi poikkeaa jossain määrin omastani, löydän kerta toisensa jälkeen mahtavia vinkkejä. Erityisesti postaus pituudesta kolahti, sillä olen aihetta itsekin pyöritellyt.

Niin ja kommentin jättöön oli syynä vinkki kyseisestä käherryshärvelistä, jonka rohkaistuin hankkimaan. Aivan loistava. Kiitos!

-T

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu