Ennen tämän viikon maanantaita kuvittelin ettei mattahuulipuna toimi itseni kohdalla lainkaan. Olin väärässä, kuten meikkaajani osoitti. Hän aikoi laittaa minulle NYXin punaista mattahuulipunaa, ja olin ensin jokseenkin epäluuloinen.

Mattapunasta tulee väistämättä mieleen tunkkaisuus, enkä ymmärrä lainkaan Instagram-trendiä vaaleanruskeista mattapunista. Olen tässä mielessä todella perinteinen, eli varmaan tapoihini kangistunut mummeli :D

Meikkaaja vakuutti, että tulen pitämään tästä. NYXin mattapuna värissä "Indie Flick" (n.9€) oli ihan napakymppi. Se taittaa hieman oranssiin, miksi en olisi ikinä itse ymmärtänyt sitä kokeilla. Oranssin vivahde tekee kuitenkin punaisesta raikkaan ja kepeän, jolloin lopputulos on freesimpi. Juoksin tietenkin suoraan Sokokselle NYXin standille kuvausten päätyttyä. 

Noiden maanantain kuvausten tiimoilta palaan asiaan vielä tällä viikolla. Lupaan, että tämä bloggaajan kauhian upea juttu ei ole porttaalin vaihto, haastattelu Miss Ämpäri -lehden erikoisämpärinumeroon tai se, että bloggaaja on vaalentanut tukkaansa yhdellä asteella. 

Kommentit (7)

Larre
1/7 | 

Ihana puna! Mitä sanot sen kestävyydestä? Itse käytän harvoin huulipunaa ja nyt olisi kestävä hääpuna etsinnässä ja tämä sävy miellyttää ainakin näin kuvissa kovasti...

Vierailija

Mulla on samaa huulipunaa, ja sen kestävyys on todella hyvä! Ja hinta on halpa, olikohan muistaakseni kympin..?

Mttu
3/7 | 

Mulla (rusehtavasta) mattapunasta tulee mieleen äidin meikkipussi ja lapsuuden kokeilut, ei tulisi minullekaan mieleen sitä kokeilla omaehtoisesti.

Kerro, please, mikä on tuo kirja(?) huulipunan alla. Vaikuttaa kiinnostavalta!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010