Lisääntyvä valo aiheutti hetkellisen kevään kaipuun, niin syvän sellaisen, että kaivoin naftaliinista väljät boyfriend-farkkuni. Sivuseikka, että ulkona oli -20 astetta pakkasta. Tämä on melko epätyypillinen asu minulle, tajusin sen tässä kuvia laittaessa. Farkut eivät oikeastaan pue minua, mutta toisaalta ei jokaisen vaateparren tarvitsekaan olla optimaalisinta mittatilaustyötä.

Nämä farkut vastaavat mukavuudeltaan oloasua, ne ovat niin suuret. Puutarhahommissa ihan ykköset!

Puutarhahommista puheen ollen, odottelen täällä jo ihan innoissani kevään ensimmäisiä krookuksia, edes tämä viime päivien pakkastilanne ei tapa optimismiani! Ihan erityisesti odotan keväältä sitä, että pääsen istuttamaan maahan talvehtivat daaliani, jos ne vain ovat selvinneet pimeät kuukaudet vintillä hengissä. Toivottavasti kasvuvoimaa vielä löytyy, sillä ne olivat viime syksynä ihan huikeita kukkijoita. 

Kommentit (3)

Merru
2/3 | 

Olen monena yönä nähnyt unta valkoisista superstarseista vaikka ne eivät edes ole olleet kovin usein käytössä. Kevyempää vaatetusta kaipaa, vaikka täällä pohjoisessa ei vielä tarvi tennareista haaveilla. Paitsi teinit menee vaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010