Yhtä varmasti kun valo alkaa lisääntyä, alan pikkuhiljaa haaveilla keväästä, hennoista pastellisävyistä ja tennareista. Täällä meidän suunnalla näyttää siltä että lumikinokset sulavat silmissä, ja se erityisesti aiheuttaa akuuttia keväistä asustekuumetta. Olen tällä viikolla jo siirtynyt parina päivänä hattuun villamyssyn sijaan ja kun antaa pikkusormen.... päädyin nostamaan talviteloilta esille jo pienen valikoiman pukeutumispuolen mausteita eli asusteita.

Värikkäillä nahkahansikkailla piristää mitä tahansa ulkotakkia. Persikansävyiset tekokarvapallerot voi toteuttaa vaikkapa DIY-projektina omiin hanskoihinsa, mutta näissä River Islandin käsineissä pallerot olivat valmiina.

Mustavalkoiset herrainkengät ovat hämeenlinnalaisen Cobblerinan ja vesiväreillä roiskitun näköinen hame taas Lontoon tuliaisia. Löysin sen Topshopista ja merkki oli Kendall + Kylie. Mielessä kävi ohimennen että jotenkin tuttu nimipari, mutta en ajatellut asiaa sen enempää. Pikainen googlaus täällä kotimaassa paljasti että kyseessä on Kendall ja Kylie Jennerin oma Topshop mallisto, joten näköjään sitä ei voi olla törmäämättä Kardashianeihin joka paikassa vaikka kuinka yrittäisi :D Mutta todella kaunis hame joka tapauksessa.

Villapipojen pois laittaminen on aina yhtä mukavaa, kun saa ottaa tilalle hatut ja hiuspannat. Harmaa rusettihattu on KN Collectionin ja keltainen pitsikoristeinen hattu on ostettu suoraan käsityöläiseltä.

Ei tule kevättä ilman Minna Parikan mintunvihreitä puputennareita. Se on kumma juttu miten joka kevät tennareihin siirtyminen tuntuu aina pieneltä ihmeeltä, että se talvi kaikkosi sitten lopulta kuitenkin vaikka usko ehti jo loppua moneen kertaan. Tänä vuonna tosin olisin suonut pakkasten jatkuvan vielä hetken aikaa, täällä landella luminen maisema on niin upea. No, ehkä tässä vielä on aikaa saada lunta lissää.

Onnea on värikkäät asusteet :) Hauskaa viikonloppua!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010