-Yhteistyössä Seppälä-

Oli kylmä ja lumisateinen talvipäivä, kun otin suunnan kohti Helsinkiä ja Seppälän PR-toimistoa. Missionani oli valita Olivian edustajana Seppälän tulevan sesongin mallistosta kevään kauneimmat vaatteet ja upeimmat asusteet. Ei muuten ollut ihan helppo homma rajata valintojani vain kahteen asukokonaisuuteen, kun edessä oli jättimäinen rekillinen tämän kevään uutuuksia. Vasta sadan vuoden pähkimisen jälkeen hylkäsin julmasti minulle tyypillisimmät raitamekot ja rotsit, ja nostin esille nämä kaksi seuraavaa lookkia.

Ensimmäisenä mansikanpunainen kepeä ja kauniisti laskeutuva paita yhdistettynä kapeisiin, nilkkaa korostaviin mustiin housuihin. Tässä olisi se asu mitä itse pukisin ensimmäisenä ylleni tälle keväälle. Rento, mutta silti naisellinen. Mustavalkoiset loaferit toimivat punaisen paidan kanssa mahtavasti, eikä väsy jalat kaupungilla. Rillit mukana ilman muuta, noin näyttävien pleksien pariksi ei tarvita silmämeikkiä lainkaan, kirkkaanpunainen raikas huulipuna riittää vallan mainiosti. Ja koska ihastukseni kullanvärisiin koruihin syvenee aina kevyen päivettymisen myötä, nappasin paksut sormukset tyyliin mukaan. Huomaatteko, olen optimistisella tuulella auringon suhteen.


Toisena valintanani melkoinen klassikkolook, on raitapaitaa ja kynähametta, korkkaria ja satulalaukkua. Tämän lookin kanssa lähdin liikkeelle huikeista must have -nilkkaremmikorkkareista, jotka suorastaan vaativat parikseen naisellista kynähametta. Kun kerran oli klassikkolinjalle lähdetty, mitäpä sitä toppuuttelemaan, raitaneule kehiin vaan. Jalat näyttävät kilometrin pituisilta, kun yhdistää kapealinjaisen kynähameen lyhyehköön paitaan, kannattaa kokeilla jos et usko.

Lookkia täydentämään suosittelen esimerkiksi villin oransseja huulia, ja saman sävyistä kynsilakkaa, sekä sormiin että varpaisiin. Mustavalkoisen asun kanssa voi huoletta revitellä värikkäiden pienten yksityiskohtien kanssa, jos muuten arkailee kirkkaita sävyjä. Tässä on lookki mitä pystyn itse tänä keväänä toteuttamaan omassa pukeutumisessani, kunhan hame on tarpeeksi joustava. Neonoranssi kynsilakkakin polttelee jo meikkipussissa!


Minä en ollut ainoa joka pääsi mylläämään Seppälän vaaterekkiä, myös Costume-lehti teki omat valintansa. Hauska nähdä millaisiin asuihin Costumen muotigurut ovat päätyneet. Costumen ja Olivian yhteistyö Seppälän kanssa tulee näkymään kevään aikana sekä liikkeissä että printissä, kivaa olla mukana.

Tyylikkään kevään voi aloittaa esimerkiksi Seppälän lippulaivaliikkeessä Helsingin kauppakeskus Forumissa (Mannerheimintie 20) keskiviikkona 5.3. klo 18-20:00, kun Olivia, Costume ja Seppälä järjestävät yhdessä muoti-illan. Luvassa on kevään muotitärppejä, alennuksia, arvonta ja gift bagit sadalle ensimmäiselle ostoksia tekevälle asiakkaalle. Paikalla on myös Olivian toimitus, ja yours truly eli minä itse, tulkaahan moikkamaan :)

Ennakkoilmoittautuminen (+avec) seuraavan linkin kautta: KLIK. Tervetuloa!

Kommentit (6)

magic-
2/6 | 

UUh mustavalkoiset loaferit näyttävät aika kutkuttavilta. Voin jo kuvitella juoksevani loppu kevään niillä koulussa...

Katja
3/6 | 

Tolppakorkoiset kengät ovat upeat! Millainen korko niissä mahtaa olla? Mustavalkoinen palkkiraitajuttu vai näenkö jotenkin väärin?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012