Mikään ei tuo kevättuulia mukanaan niin tehokkaasti kuin raidat. Ja kirkkaat värit. Viime kesän löytö, neonvärinen kaulakoru, ihastutti ja epäilytti samaan aikaan, mutta luotin vaistooni ja ostin sen silti. Kannatti luottaa perstuntumaan, koru on piristänyt monen monta simppeliä arkiasua ihan uuteen uskoon. Raitapaitakin näyttää täysin erilaiselta statement-korun kera, kokeilkaa vaikka. Halpa niksi asustaa perusvaatteita.

 
Olipa aika rapsakka ilma käydä avannossa, ihanaa! Kävin muhimassa turvonnutta nilkkaani +1 asteisessa vedessä ja se helpotti heti. Nyt olo on kevyt ja pumpulinen. Jos ette ole vielä kokeilleet talviuimisen riemuja, suosittelen testaamaan :)

Kommentit (1)

Cherry
1/1 | 

Turvonneelle nilkalle suosittelen myös infrapunasaunaa, jos et ole jo kokeillut! Itsellä murtu jalka vuosi sitten ja kun kipsistä pääsin eroon, lääkäri arveli jalan olevan turvoksissa jopa vuoden ajan. Infrapunasauna poisti niin hyvin nestettä nilkasta et kahden kk jälkeen mahtu jo kenkäkin kunnolla kiinni! Ja on muuten superhyvä lihasten rentouttajakin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012