Vaikka kunnon pakkasilla viileässä eteisessä saa välillä laittaa kenkiä jalkaan nenä hileessä, siinä viileydessä on hyväkin puoli. Nimittäin leikkokukat säilyvät ihan käsittämättömän kauan. Kun ystävältä saatu tulppaanikimppu alkoi repsottaa olohuoneen pöydällä jo varttia vaille kuoleman oloisena, siirsin sen eteiseen ja johan piristyi. Nyt kimppu on ihastuttanut sisään astuessa jo yli viikon, eikä jälkeäkään nuupahtamisesta. Lisäksi tulppaanien väri sattui sopimaan harvinaisen hyvin meidän tapettipöydän ja seinän sävyihin:

Miten voi tulla näin hyvälle tuulelle yksistä tulppaaneista. Olen yksi iso kärsimys tällä hetkellä, sillä loukkasin selkäni edellisenä lauantaina niin pahasti että pelkkä oleminen on tuskallista (edelleen, viikonkin jälkeen). Tästä syystä myös uuden uljaan sivu-ullakon viimeistelymaalaus odottaa tekijäänsä. En pysty itse siellä vielä kumartelemaan, mutta en todellakaan luovuta maalaamisurakkaa eteenpäin vaan haluan värittää vintin itse. Niin että onneksi on edes kauniita tulppaaneja ihasteltavana joka päivä.

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit (3)

sanna-pauliina
1/3 | 

Kauniin näköistä!

Täytyy sanoa, että olen kateellinen kissatalouksille joissa kukat ja viherkasvit säilyvät ehjinä. Meidän kaksi kissaamme ovat sen verran hulluina kasveihin, että kaktuksetkin syödään. Mikäli kasvit nostaa jonnekin korkeuksiin, niin sinnekin keksitään keino mennä. Tänä aamuna löysin katon rajassa kuivumassa olleen hääkimppuni silputtuna palasiksi, eikä ole kyllä mitään hajua, että miten nuo riiviöt ovat sinne päässeet :D

Tiiana
2/3 | 

Mars, mars osteopaatille selän kanssa jos ei vielä ole kunnossa (eikä pahaa tee vaikka olisikin jo parempi). Ja jos ei ole vielä parempi niin NiksNaks vaanja kivut jää parhaassa tapauksessa samantein sinne pöydälle.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011