Jaahas, leijonankeltainen on taas tunkenut värikartalleni oikein huolella, eilen tunika, tänään kengät. Väri-intoiluni kulkee aalloissa. Keltainen on siitä hauska väri, että murrettuna syvänkeltaisena rakastan sitä, kun taas vaaleana pastellinsävynä se sotii kaikkia kauneuskäsityksiäni vastaan. Ihonvärini muuttuu vaaleankeltaisen rinnalla vihreäksi, joten sanomattakin selvää että ei ole minun värini.Ooh kireät farkut, minulla! --- Tunsin oloni ihan broileriksi nakinkuoressa.

Kommentit (23)

Meeri

Farkut näyttää tosi hyvältä, ei yhtään broilerilta! :) Ihana tuo paidan piparihelma.

mymmeli

Kuvia kengistä! Oon pitkään etsinyt keltaisia kenkiä. Harmi vaan kun etenkin ketjukaupoissa keltainen on usein juuri sitä vaalean pastillin (lue: pissan) keltaista. Sinapinkeltaista, kiitos.

Emmi L.

Ihana asu! Ja allekirjoitan ton mitä sanoit pastellikeltaisesta. Ite oon ratkaissut ongelman niin, että en käytä keltaisia paitoja tai mekkoja, ja uskaltauduin ostamaan pastellikeltaiset housut niin ne ei tuu kasvojen viereen (obviously :D)

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Ehkä maailman kireimmät farkut! ja tunsitpa olosi minkämoiseksi elukaksi vaan, hyvältä kuitenkin näyttää ja sehän on pääasia (not)! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012