Kävin pitkästä aikaa huulipunaostoksilla. Pakollinen paha, koska punainen Goshin kestosuosikkipunani loppui. Heittäydyin siinä samalla 7,90 euron edestä villiksi, ja nappasin myös pinkin punan kassalle. Kyseessä oli Rimmelin Colour Show Off -huulipuna, sävyssä 210 (fame pink) ja kyseessä on todellakin pinkki huulipuna.

Olen arastellut "kikkahuulipunia" oikeastaan koskaan testaamatta niitä. Mielikuvat kirkkaasta pinkistä kun nyt ovat vähän kyseenalaiset. Ja mites sitten kävi, ihastuin pinkkiin kuin viimeistä päivää! Loppujen lopuksi sävy on huulilla aika kevyt ja raikas, ei yhtään sellainen kuin luulin. En tosin saanut millään sitä tallentumaan kuvaan oikein argh!


rimmel 210 fame pink

rimmel 210 fame pink

Kuvassa liian neutraalilta näyttävästa punasta tulee käytössä ensimmäisenä mieleen ruusu. Ei ollenkaan överi ja julkea pinkki. Hylsyssä puna näyttää melkein neonpinkiltä, mutta huulilla se on ihanaa ruusua!

Kaunista lauantaita ruususuut :)

Kommentit (12)

1/12 | 

Kuvassa puna ainakin näyttää todella kauniilta ja keväiseltä. Itsekin jännäilen aina huulipunaostoksilla että miltä puna huulilla oikeasti tuleekaan näyttämään ja siitäpä syystä huulipunat monesti jää ostamatta. Tuommoisen sävyn ottaisin mielelläni asustelemaan meikkipussiini, ja tietysti myös huulille. :)

4/12 | 

Hihittelen täällä aika reippaasti tolle "kikkahuulipuna":lle. Mainio sana. Aion tästä lähtien lisätä sen omaan sanavarastoon :D Hyvin alkoi viikonloppu, kiitos *jatkaa hihittelyä*

Riikka
5/12 | 

Hyvältä näyttää!

Onko sulla tuossa jotain huulten rajausta käytössä? Voisitko kerto mitä, jos on. Mielestäni on joskus vaikeaa löytää kivaan huulipunaan sopivan värinen rajaus.

Salla
6/12 | 

Hei, tuli tosta pinkistä mieleen..

En muista nähneeni sulla semmosta "Lenita Airisto-pinkkiä" punaa, siis sellaista suorastaan fuksiaa. Sopisi varmasti noiden sun tummien hiusten kanssa.

Itse en pahemmin osaa punia käyttää, mutta paloauton punainen (Dior Diorific 014 Rouge Dolce Vita) ja sitten se fuksia (Color Sensational 175 Pink Punch) tuntuu omilta. Itselläni on sellaiset aika kylmän tummanruskeat hiukset ja vaalea iho.

Kirsi
7/12 | 

Sopii tosi hyvin sulle toi pinkki :) Vois ehkä kokeilla itse tai sit tää oman 'sen oikean' huulipunan etsintä vaan jatkuu..

Sannukka Hihhah
11/12 | 

Voi kiitos aamuni heikon fiiliksen kohottamisesta, ihanaa takuu tekstiä, kiitos :)

lillablue
12/12 | 

Mistä ostit ton huulipunan se on niin ihana että ittekkin voisin käydä katsomassa jos sopis ittelle :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011