Viime viikon eräänä aurinkoisena päivänä uskaltauduin ulkoiluttamaan kevätkenkiä. Ja trenssiä, mutta alla oli paksu huopunut neule joten käytännössä lämpötaso on villakangastakin luokkaa.Voisiko tukkani näyttää joka päivä tältä! En tiedä kuinka paljon rautaa tai muita metalleja täällä on pesuvedessä (erityisesti kaivovedessä), mutta kyllä teki terää hiuksille pestä ne detox-shampoolla. Minusta tuntuu että hiukseni vaalenivat pari astetta tuon pesun myötä :DHuonot hiuspäivät ovat tällä hetkellä vakio, sillä viime syksyn pahimman sulkasadon jäljiltä on nyt alkanut puskea uutta hiusta. Tarkoittaa sellaista "kaunista" sentin sänkeä pitkien hiusten lomasta. Erityisesti iskua otti hiustenlähdön aikaan otsatukkani, hiusrajasta lähti sentin alueelta melkein kaikki hiukset ja tällä hetkellä minulla on tuo pitkä (puolet ohuempi kuin ennen) otsis, ja sen alla toinen, kasvuvaiheessa oleva miniotsis. On muuten tosi kiva yrittää liimata sitä lyhyttä sänkeä alas...! Onneksi tuo toki kasvaa nopeasti mutta ei se silti mukavaa ole.

Kommentit (3)

Camilla
2/3 | 

Ihana Stevie Nicks-tukka. ♥ Omat hiukset tuntuu vaan harvenevan vaikka en ole vielä kahtakymmentäkään, syytän kyllä Britannian vesijohtovettä joka haiseekin jo ihan uimahallilta. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011