Keltainen H&M:n hamonen pistää niin kirkkaana silmään hameideni joukosta, että se tulee valittua ylle aika usein. Eipä siinä muuten mitään mutta en viitsi päivittää blogiin asukuvia joissa minulla on viikon ajan sama hame päällä. Oikeastaan blogi on toisaalta aika näppärä olla olemassa, että tulee hyödynnettyä omaa vaatevarastoaan paljon monipuolisemmin.
Nyt taitaa olla viimeistään aika pakata talvisaappaat ullakolle ja ottaa esiin kevätkengät. Olen ihan erityisen intona kaikista värikkäistä kävelykengistäni pitkän talven jäljiltä. Vihdoinkin alkaa olla niin siistit kadut että ei tarvitse enää huolehtia kenkiensä murskaantumisesta terävissä sepeleissä. Mietin aina tarkkaan mitkä kengät voi laittaa jalkaan että ne säilyvät hengissä. Kyllä, meillä kaikilla on omat hulluutemme kannettavana.


Olen aivan varmasti kenkähullu vielä 80-vuotiaanakin. Mummelilla on oikeus pilkullisiin tohveleihin ja niin edelleen.

Kommentit (12)

Iina
2/12 | 

Hei mitkä/mistä nuo punakärkiset valkoiset tennarit ovat? Saako niistä parempaa kuvaa? Kiitoksia :)

ansku
3/12 | 

äh, heti kun näin nuo pilkkutennarit nettikaupassa syöksyin tilaamaan ne. ne oli tarkoitus laittaa omien häiden jatkoille kun minna parikan söpöydet alkaa särkeä jalkoja. mutta ne olivat miulle liian isot( ja pienempi taas liian pieni) sekä olivat hieman leveää mallia niin eivät vain sattuneet jalkaan...vieläkin harmittaa! olisi hauska nähdä siun kuvissa ne!

annukka
4/12 | 

naapuri tykkää hyvää kun kuvia heidän talostaan ja pihasta julkaiset täällä...on meinaan kotirauhan rikkominen kyseessä

iinuska

Niinpä, kyllä pihaa ja taloja saa kuvata. Ja sinähän et edes niitä varsinaisesti kuvaa, vaan ihka omia asukuviasi :)Jos naapuripihalla sen sijaan on ihmisiä taikka heille näkyy ulko-ovesta sisälle, se ei ole sallittavaa. Jatka kuvailua rauhassa ja kivaa kevättä! :)

7/12 | 

Tilasin myös tuon hameen mutta oli niin sähköistä materiaalia ja malli teki mahan vielä isommaksi mitä se onkaan joten palautukseen meni. Harmi, väri on niin kaunis.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012