Koska en voi tällä hetkellä tehdä mitään, mennä mihinkään, elämäniloni on täysin sammunut (no ok, dramaattista liioittelua) ja aurinkokin tuntuu pilkkaavan minua valaistessaan koko Tampereen iloisen keltaiseksi, puran energiaani muotilehtiin ja sivustoihin.

Jos on yhtään pitänyt silmiä auki kevätmuodin suhteen, ei ole voinut välttyä voimakkaiden mustavalkoisten raita- ja shakkiruutukuosien hehkutukselta. Esimerkkinä vaikkapa laukkuinhokkini Vuiska oli laittanut (ihanan) Jacobsin johdolla tuulemaan, ja luonut kevääksi 60-lukua fiilistelevän malliston. Me likey! Louis Vuittonin ruudut toimivat, kunhan ne ovat vaatteissa.
Hmmm mutta missä olenkaan mahtanut nähdä ruutukuosisen mod-mekon aikaisemminkin... ai niin, itselläni.
Rakas Marimekon Kuannia-mekkoni muutaman vuoden takaa, sinä olet muodikas keväällä 2013.

Voi vitsi mikä ikävä tuli Pariisiin kun etsin tuota ruutumekkokuvaa lomakansioista. Kaikki ne croissantit ja kahvihetket puistoissa, leivokset ja skumppalasilliset kahviloissa. Meille tosin osui loman ajaksi joku vuosikymmenen helleaalto, ja hotellihuoneessa ei ollut ilmastointia. Olin ensin ihan innoissani ullakkohuoneesta, mistä sai kattoikkunan auki ja suoran näkymän Pariisin öisille kaduille. Ja sitten päivä valkeni, ja tajusin että asumme käytännössä uunissa. Pariisi oli silti ihana.

Taidanpa alkaa katsomaan Casablancaa seuraavaksi.

Kommentit (11)

1/11 | 

Ei terve, miten voi olla mahdollista että juuri vartti sitten haaveilin ompeluttavani äidilläni ralliruutukuosisen kuuskytlukumekon! Sitten avaan sun blogin, JA MITÄ NÄENKÄÄN!?M :D Ajatukseni kuvina edessäni :D

Adella
2/11 | 

Vitsit että näyttää nuo Vuittonin ruutumekot hyvältä!
Mutta asiasta toiseen, olen selaillut vanhoista postauksistasi hienoja diy mekkoja ja haluaisin kysyä, että oletko tehnyt nämä mekot minkään kaavaan tai ohjeen avulla vai ihan vaan soveltamalla?
http://www.olivialehti.fi/nelliinan-vaatehuone/2012/11/diy-juhlavaa-tyll... ja http://www.olivialehti.fi/nelliinan-vaatehuone/2011/03/jos-tekisin-oman-....
Anteeksi nämä linkkimonsterit :D

Mymmeli
7/11 | 

Paranemisia sinulle! Onneksi ulkona on jäätävän kylmä vaikka aurinko paistaakin katalasti hämäten. Ootko tsekannu marc jacobsin oman malliston uutuudet, ne vasta söpöjä onkin<3 palloja, ruutuja, kirkkaita värejä ja sellaista sirkusmeinikiä :D

Mairajal
Liittynyt25.9.2013
8/11 | 

Kyllä se aurinko sunkin risukasaan vielä paistaa!! =) (vaikkei nyt siltä tunnukaan). Olisi voinut mennä pahemminkin, esim. akillesjänne katketa -> vähintään 6kk täystauko... Jos nyt yhtään lohduttaa, eli ei :)

10/11 | 

Uu ihana mekko. Itekki metsästäny täydellistä mod-mekkoa jo jonku aikaa mutta ei oo Sitä Oikeaa vielä tullu eteen. Asiasta kukkaruukkuun, itsekkin aloitin hiljattain oman blögin ja sun blogias jo vuosia seuranneena ajattelin heittää linkkiä kun suakin kiinnostaa vintage ja retrohörhöilyt :) http://emmieveryday.blogspot.com

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012