Kevätseuranta on joka vuosi yhtä ilahduttavaa. Kun ruskea käpertynyt puutarha alkaa hiljalleen vihertää, omenapuihin tulee silmuja ja ruusut puskevat jo lehteä niin että edistymisen näkee melkein paljaalla silmällä! En ole koskaan ennen ajatellut olevani kevätihmisiä, mutta omakotitaloon muuttamisen myötä minusta on tullut sellainen. Joku taika tässä vuodenajassa on, erityisesti kun sitä saa seurata ihan läheltä. 

Tällä hetkellä pihamme kukkatilanne on jo aika pitkällä, vaikka viime viikolla tuli vielä lunta. 

Laitoin viime syksynä maahan melkoisen määrän tulppaaneja ja odottelen tässä innolla niiden kukintaa. Nuppuja on jo, mutta kaunokaiset antavat vielä odottaa itseään. Tämä maanantai on täynnä hyvää fiilistä :)

Kommentit (5)

Daisy
1/5 | 

Ostettiin juuri omakotitalo pariskunnalta, jossa vaimo on ymmärtääkseni ollut puutarhuri. Oon aivan monttu auki katsellut sitä kaikkea, mikä maasta puskee nyt keväällä. Piha on suoranainen viidakko aivan jättimäisine alppiruusuineen, köynnöksineen ja syreeneineen. Ja huom. noi alppiruusut ja syreenit on lähes ne ainoat, jotka sieltä pihasta tunnistan :D Sun juttusi oman puutarhasi aiheuttamasta yllätyksestä tulikin kovasti mieleen, kun eilen siellä puutarhassani kuljin. Kesää jännityksellä jo odotan :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

haha kommenttisi on täsmälleen kuin minun suustani kaksi vuotta sitten :D me ollaan molemmat todella onnekkaita näiden puutarhojemme suhteen että on vähän kuin saanut tulla valmiiseen pöytään ja saanut jotain sellaista mitä ei itse olisi välttämättä ikinä osannut tehdä :) Onnea uuteen kotiin <3

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Daisy

Kiitos :) Parin päivän sisällä oon selvittänyt omistavani luumu-, päärynä- ja omenapuita, mansikkamaan, raparperin (toiveiden täyttymys!) ja miljoona ruusupuskaa. En todellakaan olis ikinä saanut noita aikaan yksin. Taidan etsiä sun puutarhanhoitopostaukset, koska peukalo on näitten kanssa myös mulla aika keskellä kämmentä nyt :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010