Meidän pihan kukkaraiset ovat hieman villiityneet pois kukkapenkeistä, sillä sieltä täältä puskee esiin krookusta keskeltä nurmikkoa. Mutta mikäs siinä, kaunistahan se on. Mitä enemmän pihassamme on villiintyneen puutarhan fiilistä, sen parempi. Toivoisin että jostain puskisi myös rikkaruohona pidettyä voikukkaa, edes jostain pihan reunoilta, koska voikukka on mielestäni yksi piristävimpiä kukkia :)


Alan olla lievästi sanottuna fiiliksissä, tänään talolla oli jo lattioissa pohjamaalit vedettynä ja puuttuu enää pikku pätkä tapettia. Se loppui kesken, joten käytiin ostamassa yksi lisärulla keittiötä varten. Kuviollisen kohdistettavan tapetin hukkaprosentti on ihan älytön! Mutta sama se, kun lopputulos on se mitä se on, pian näette :)

l2huhti14Nahkatakkikelit hoooray! H&M:n vanha mustavalkoraidallinen maximekko on ikuisuuslempparini, ihastun siihen joka kevät uudelleen ja uudelleen. Kohta tosin on pakko lyhentää tätä parin raidan verran, koska (historiallista kyllä) mekko on jopa minulle (lipputankopituiselle) liian pitkä. Toisin sanoen helma on ottanut vähän iskua jäädessään kengän koron alle enemmän kuin useasti. Harvinaista herkkua meille pitkille että maxihelmat eivät jää puoleen pohkeeseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (15)

Noora
3/15 | 

Mun isä aikoinaan laittoi krookukset kasvamaan portin ulkopuolelle ojaan, jotta ne ilahduttaisivat mahdollisimman monia ohikulkijoita. Isää ei enää ole, mutta krookukset nousevat yhä joka kevät ilahduttamaan. :)

Titityy
4/15 | 

Onko teille joku firma/remppamies tapetoimassa? Voitko suositella ja laittaa tiedon vaikka sähköpostiin? Kiitos! Ja mukavaa kevättä!

5/15 | 

Kyllä teillä jännitystä riittää :D Pihalla voi tulla tosiaan vaikka mitä vastaan, hauskoja postauksia odotellen!

mari
6/15 | 

Hahaa, itse olen 156 senttiä pitkä, joten olisi kiva nähdä millainen laahus tosta maksimekosta mulle jäis :D

krookus
7/15 | 

Jep, en ole kovin usein edes nähnyt krookuksia kukkapenkeissä. Nurmikoilla sitäkin enemmän, koska ne kuitenkin kuihtuvat kesään mennessä pois :)

anskuli
8/15 | 

Krookuksethan usein laitetaan sinne tänne, ellei nyt ole ihan tosijämpti ihminen, sillä ne nousevat maasta ennen nurmikkoa ja siten ilahduttavat ensimmäisinä keväällä. Sitten kun nurmikko alkaa kasvaa, voi vanhojen krookusien (tai sen mitä nyt enää on jäljellä) yli vetäistä ruohonleikkurilla.

Mirkkunen
10/15 | 

Sitten vaan hukkatapetille luovia käyttötarkoituksia miettimään :D Toisethan tekee niistä tauluja ja ties mitä...

Nietuska
11/15 | 

Oon yrittänyt etsiä tommosta maximekkoa kirppareilta, ois vaan niin ihana tän pötsin kanssa.
Joudun varmaan tyytymään trikoon ostoon ja ompeluun :D

13/15 | 

Ylijäävistä tapetin palasista vaan jotain tuunaus/askartelutsysteemiä niin ei mee hukkaan. Ja oisko niistä myös hyötyä jos esim Nöpö tekee jonkun vekin ja tarvis paikkailla. Hirviottääkö tapettien puolesta? Luuletko että kissaa kiinnostaa kokeilla kynsiään niihin? Toivottavasti on hyvätapainen kissi eikä yritä moisia :)

14/15 | 

Ihania kukkia, siis ihan mahtavia. Ja what, nahkatakkikelit!? Minä olen kyllä kulkenut vielä untuvatoppiksella, mutta olen pohjoisemmassa.

15/15 | 

Nuo ekan kuvan krookukset ilahdutti mua aika paljon. Niin nättejä, ja jotenkin tuo kuivan nurmen kontrasti auttaa.

Moni sitä jo ehdottikin, että ylimääräisistä tapeteista saa varmaan kaikkea DIY-kivaa aikaiseksi. Päällystää puulaatikoita? Askartelee ilmoitustaulun tai ihan vaan taulun? Ööö... paketoi lahjoja?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012