Tiistaina meitä manselaisia bloggareita, lehdistön ja yhteistyökumppaneiden edustajia hemmoteltiin hauskan erilaisesti järkätyllä reissulla, joka koski Kiehl`sin rantautumista Tampereen Stockmannille. Shop-in-shop aukeaa vasta 5.5., mutta tiistaina oli aiheesta pressitilaisuus. En tiennyt etukäteen illan kulusta juuri mitään muuta, kuin että pyydettiin ilmestymään rautatieasemalle ja laiturille numero yksi tiettyyn kellonaikaan. Eipä siinä, menoksi sitten vaan.

v4maalis14

Pian raiteelle kurvasi juna, jonka perässä oli mahtava vanha teemavaunu, tietty aiheeseen kuuluvilla koristuksilla. Tervetulomaljojen jälkeen siirryimme salonkiosastolta dinnerin äärelle, ja samalla Kiehl`sin edustajat Olivia ja Sabina kertoivat mitä tuleman pitää.
1851 New Yorkin East Villageen perustettu Kiehl`s oli alunperin apteekki, mutta laajensi valikoimaa nopeasti myös homeopatian ja kauneudenhoidon puolelle. Suunnanmuutos johtui pitkälti Kiehl`sin perustajan, John Kiehlin, omasta kiinnostuksesta yrttejä ja homeopatiaa kohtaan. Liikkeessä on kehitelty ja sekoteltu vuosien varrella jos jonkinlaista tuoksuöljyä, joista osa on myynnissä vielä tänäkin päivänä. Myös Kiehl`sin lippulaivaliike sijaitsee täsmälleen samalla paikalla Pear Tree Cornerissa, mihin se on alunperin perustettu.

Apteekkijuuristaan huolimatta Kiehl`s keskittyy nykyään täysin kauneudenhoitoon.Päämääränä meillä oli Kämp Gallerian Kiehl`sin liike, jossa virallisesti julkaistiin Tamperetta koskevat uutiset, samalla kun hyväntekeväisyydestä tunnettu brändi luovutti 1000 euron sekin Tampereen SOS-Lapsikylälle.

Oikealla virallinen maskotti (löytyy jokaisesta myymälästä ympäri maailmaa) Mr. Bones, joka oli tällä kertaa saanut nenälleen rillit.


Bloggarit ja muffarit, match made in heaven :D Oli tosi kiva nähdä kollegoita pitkästä aikaa, vanhoja tuttuja paikalla oli mm. Ida, Maj, Sanni, Mimmi, Peppi ja Saara. Viimeiseksi mainittua saatoin kannustaa hankkimaan huikeat glitterplatformit vähän myöhemmin illalla... Lähde minun kanssani kaupungille, ja päädyt aivan varmasti korkkarihommiin.


Tampereen likkoja rivissä.


Kiehl`sin myymälöissä palveluun kuuluu asiakkaan niin toivoessa aina maksuton ihokonsultaatio. Se suoritetaan jännillä pikku lappusilla, jotka asetetaan asiakkaan otsalle ja poskeen. Lappuset kertovat ihon tilasta muutamassa sekunnissa, jonka perusteella (ja asiakkaan omia kertomuksia kuunnellen) henkilökunta osaa auttaa oikeanlaisten ihonhoitotuotteiden valinnassa. Oman ihoni suhteen lopputulos oli kuten tiesinkin sen olevan, poskilta kuiva ja T-alueelta normaali. Se on jännä miten paljon raskaus on muuttanut atoopikon ihoa, aikaisemmin tuo tulos olisi ollut rutikuiva ihan joka puolelta, mutta tällä hetkellä ihoni on elämänsä kunnossa. Minulla on lähes normaali iho wuhuu!

Tässä testataan Saaraa:


Minä sain tuotesuositukseksi Ultra Facial Oil-Free Cleanserin, jonka luvataan jättävän iho kunnolla puhtaan tuntuiseksi. En ole ehtinyt vielä kokeilla käytännössä, mutta kylppärissä on minitesteri odottamassa. Putsarin vieressä oleva toinen tuotesuositus, Midnight Recovery Concentrate, onkin minulle jo ennestään tuttu tuote. Kuivalle iholle tarkoitettu hoitoöljy yksinkertaisesti toimii.

Palveluidean olennaisena osana ovat nimenomaan testerit, eli asiakkaan ei tarvitse ostaa sokkona isoa pulloa tuotetta, vaan hän voi ensin kotona kokeilla pienen näytteen avulla miltä tuote tuntuu. Kiehl`s jakaa vuosittain yli 8 miljoonaa tuotenäytettä ja "kokeile ennen kuin ostat" -filosofian takana onkin luottamus että asiakas ihastuu tuotteeseen aivan varmasti.


Illemmalla sama Kiehl`s vaunu odotti meitä Tampereen junan edessä, joten ei muuta kuin kyytiin ja kotiin. Eikä ollut ihan perinteinen junamatka, kun saimme nenän eteen Mr. Bonesin per lärvi, jolle sai askarrella mieleisensä lookin. Johan kului aika nopeasti kun räpelsi glitterien, höyhenien ja strassien kanssa! Aikuiset on terveitä kun ne leikkii.

 
Tervetuloa Manseen Kiehl`s, kohta nährään!

Kommentit (2)

2/2 | 

Harvinaisen hauska markkinointitempaus tuo juna, vau! Fiksua toimintaa viestintätiimiltä.

Oon käynyt Kiehl'sissä vain kerran, Tokiossa. Todella ystävällistä palvelua, kuten arvata saattaa. Testereitä sai ostoksen kaveriksi mukaan useamman, mitä arvostin kovasti. Pakko olla kova luotto omaan tuotteeseen, jos on varaa jakaa niin paljon testikamaa. Jospa Tampereella sitten seuraava visiitti liikkeeseen!

P.S. Aksenttimerkki on eri kuin heittomerkki. Kiehl´s vs. Kiehl's. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013