Sateisen ja kylmän kesäkuisen päivän paras vaate on pitkä mekko, joka lämmittää jalkoja. Maximekkojen suurena ystävänä tämä Marimekon erikoisen muotoinen mekko on yksi tämän vuoden parhaita kirppislöytöjä! Helma on leveä vain toiselta sivulta, toisen ollessa täysin suora. Helman leikkaus tekee mekkoon hauskasti laskeutuvan helman. 

Myös mokkarotsi on kirppislöytö, joka jaksaa ilahduttaa. Sen voi pukea melkein minkä tahansa mekon pariksi, se sopii kaikkeen. Lempivaatteiden pitäisi oikeastaan olla juuri tällaisia, käyvät yhteen koko vaatekaapin sisällön kanssa. 

Tuona sateisena päivänä meidän puutarhamme omenapuut olivat kauneimmassa kukassa. Se on todellinen harmi että valkoinen kukkameri kestää vain reilun viikon, voisin ihastella sitä koko kesän!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat