Hoi Tampereen yliopiston opiskelijat! Minulla on ilo toimia Olivia Rougen eli Monan oikeana kätenä kierrätystyöpajassa 5.10., ilmoittautukaa mukaan niin rakennellaan yhdessä upeita hiuskoristeita :)

Kierrätystyöpaja: Uusintakierros

5.10. keskiviikkona klo 17:30-20 Linna 5026

Eikö lempivaatteesi enää istu tai sovi tyyliisi? Lojuuko nurkissasi käyttämättömiä kankaita? Tule mukaan tekemään vanhasta uutta kehyviikon kierrätystyöpajaan! Nelliinan vaatehuoneen Niina Tapojärvi ja burleskitaiteilija sekä Olivia Rouge -tuotemerkin suunnittelija Mona Laitinen ohjaavat työpajaa ja auttavat sinua muokkaamaan unohtuneesta vaatteesta jotain aivan uutta. Jos sinulla ei ole omia kankaita, voit käyttää työpajan kierrätysmateriaaleja. Pajassa valmistetaan hiuskoriste.

Osallistumis- ja materiaalimaksu 4e. Hinta sisältää tarvittavat materiaalit, ohjauksen sekä pientä naposteltavaa. Mukaan mahtuu 15 henkilöä. Ilmoittautuminen alkaa 21.9.2011 klo 08.00 ja päättyy 27.9.2011 klo 23.59. Lähetä nimesi ja puhelinnumerosi osoitteeseen kehykoordinaattori@tamy.fi otsikolla "Kierrätystyöpaja". Työpajaan voivat osallistua ainoastaan Tampereen yliopiston opiskelijat, joten ilmoittautuminen tulee lähettää uta.fi-osoitteesta. Voit ilmoittaa ainoastaan itsesi. Vastausviestissä saat maksuohjeet. Ilmoittautuminen on sitova.


Lisätietoa kehyviikosta: KLIK!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (12)

1/12 | 

Voi että kun olisitte olleet täällä pääkaupunkiseudulla päin, olisin lahjoittanut teille kasan kankaita, nauhoja ja ties mitä materiaalia kun just siivoilen tässä kaappeja ja mietin, että mihin ihmeeseen näitä veis. :D

mökö
2/12 | 

Kottarainen: vie lähimpään päiväkotiin. Ne riemastuu kun saavat materiaalia askarteluihinsa.

Linda
3/12 | 

Vau, miten kiva tapahtuma! Tulisin kernaasti, jos olisin opiskelemassa tampereen yliopistolla. Hintakin on naurettavan halpa! :o Järjestäkää sama helsinkiin (ja esim. aallon opiskelijoille), niin tuun sitten innosta kiljuen! :D

Mau
4/12 | 

Mä tästä jo vähän haaveilin ajatuksen tasolla kun sähköpostiin kilahti postituslistalta "mainosta", mutta se aikaansaaminen oli taas vähän liian vaikeaa :-/

Kuulostaa kyllä kivalta!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012