Meillä oli viikon verran suloinen pieni hoitokoira nimeltä Siru, jonka kanssa käytiin Rapolassa toteamassa, että Vanaja ei ollut vielä vapautunut jäistä. Siru on citykoira, mutta viihtyy metsässä hyvin. Ainoastaan Voipaalan ulkotaidenäyttelyn puupatsaat olivat sangen epäilyttäviä, joille piti varmuuden vuoksi hieman haukkua ja äristä :D

Siru oli varsinainen koko perheen sylikoira, sillä sisällä sen ainoa missio oli päästä jonkun syliin: aamuisin Annin kainaloon sohvalle, iltaisin minun päälleni ja yöt se nukkui Sakun peiton alla. 

Koiraa tai ei, tällä hetkellä kannattaa lähteä metsään. Sinivuokot ovat täällä Hämeen korkeudella puhjenneet täyteen kukkaan, eikä mene kauaa niin valkovuokotkin aloittavat kukintansa. Metsässä vihertää niin lujaa, että talven jäljiltä silmiä häikii! 

Sattumalta nämä kuvissa näkyvät vaatteet / kengät ovat kaikki kierrätettyjä. Freepeoplen parkatakki on runsaasti koristeltu, joten se ei näytä ihan tavalliselta parkalta. Dr. Martensin klassikkomaiharit toimivat melkein joka asussa, iso suositus näille jos ei satu kaapista löytymään. 

Metsäretkestä on aikaa tasan viikko, joten tällä hetkellä järvenselän jäätilanne saattaa olla jo eri. Aivan mahtavan lämmin viikko! Nautitaan siitä :)

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010