Ei vitsi miten hienoa tehdä oivalluksia ihan omasta vaatekaapista ja todeta että minulta löytyy peräti kaksin kappalein täydellisiä hameita, jotka sopinevat minulle tästä kesään asti! Olen ollut vähän surkeana viime aikojen hameettomuuden vuoksi, sillä melkein kaikki hameeni ovat vyötäröstä istuvia. Mutta sitten hoksasin että Jolierin kääntöhameethan ovat kietaisumalleja, joissa käyttäjän koolla ja ympärysmitalla ei ole juurikaan väliä. Hurraa ja tervetuloa taas elämääni rennot hamepäivät ja puhvihihaiset paidat, rakastan omaa vaatekaappiani :D


Lauantaina oli lunta maassa, jos ihmettelette mistä moinen valkoinen peite yhtäkkiä tuli kuviin mukaan.

t1helmi14


Alla vertailun vuoksi kuva Jolierista kesältä, kun olin vielä vyötäröllisten kirjoissa. Eli hamonen sopii käyttäjän koosta huolimatta, se vain istuu hieman eri tavalla. Tuo täysmusta hame on kääntöpuoleltaan kirkas oranssi, siinä missä röyhelöhelmainen taas kääntyy luonnonvaaleaksi.


Nyt kun näin tuon kesäkuvan, tuli mieleen että missä mahtaa tuo kirppikseltä 4 eurolla (!!) bongaamani vintage silkkipaita olla... kyseinen paita on niitä harvoja valkoisiksi kauluspaidoiksi luettavia vaatekappaleita mitä suostun käyttämään, vaikka normaalisti olenkin kauluspaita-allerginen. Voiko olla mitään ikävämpää vaatekappaletta kuin perinteinen kauluspaita! Siis pitotuntumaltaan, nörttikauluspaitalookki putoaa muuten tottakai. Mutta onneksi on silkkivaihtoehtojakin.

Aion pitää sitkeästi kiinni tyylistäni niin kauan kuin mahdollista, ja uskokaa kun sanon että olen aika kekseliäs tällä saralla. Osalle vaatteet ovat vain pakollinen paha, mutta minulle ne toimivat arjen piristäjinä, enkä aio näistä pikku iloista luopua :)

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (31)

Äni
2/31 | 

Minä ainakin ymmärsin vastauksesi! Olen nimittäin hiljaa mielessäni toivonut samaa kuin Jans, mutta ymmärrän täysin nämä perustelusi. :)

3/31 | 

sulla oli ihana asu siinä "tennarit lyö tulta" postissa, sellasia lisää :-) ja piti sanoa että sulle sopii tosi hyvin toi otsisttomuus ( hieno sana äidinkieli kymppi ) eli siis kun sulla on otsa paljaana ja hiukset ylhäällä. eimuutakun hauskaa viikonloppua sulle!

Vaahtera
4/31 | 

Sun hiukset on tosi kivan väriset!! Sun oma hiusten väri ja vaaleat latvat sopii tosi hyvin yhteen.

Heidi
5/31 | 

Odotan jo kovasti, mitä keksit imetysvaatetukseksi. Olen itse ollut pulassa vaatteiden suhteen, kun imetin ensimmäistä. Seuraava imetyskausi alkaa täällä syyskuussa. Otan sitten pukeutumismallia!

Leele
6/31 | 

Hyvältä näyttää! Varsinkin tuo viimeisen kuvan hame on itelläni himotuslistalla, sittenjoskuskunolenrikas... :)

Btw, aikoinaan sain täältä sun blogista vinkin HIMYM-sarjaan ja oon nyt ihan true fan, ajattelin vinkata että HIMYM:n ohella oon jäänyt koukkuun New Girl-nimiseen sarjaan. Huippuhauska! Et jos vaan kiinnostaa tai mammalomalla tulee tylsää niin :D
http://www.imdb.com/title/tt1826940/

7/31 | 

Onneks munkaan ei ihan joka päivä tarvi, mutta työpaikalla on kuitenkin aina oltava varalta jakkupuku "reservissä". Kynähameet, kauluspaidat ja irtojakut on ihania (jopa kaikki yhdessä), mutta kokonainen puku... yäk, minkä tuntuista! :D

Milja
8/31 | 

Mulla on la joitakin viikkoja myöhemmin kuin sulla. Hameihmisenä olen kipuillut juurikin tuon saman asian kanssa. Ja postauksesi myötä löysin siihen ratkaisun. Merkki oli mulle uusi tuttavuus ja erittäin positiivinen yllätys oli, että sitä myydään ihan täällä Tampereella. No, kipin kapin Kauppakadulle, josta poistuin kahden hameen kanssa!

9/31 | 

Ei tää yhteiskunta nyt vaan pyöri niin että aina saa pelkkää positiivista kommenttia :D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

ei varmasti, mutta haluaisitko sinä kuunnella anonyymeiltä urputusta netissä esimerkiksi kuinka tapasi olla raskaana on väärä? Minä en jaksa lähteä sellaiseen turhanpäiväiseen jäpinään mukaan, ja siksi en kirjoita asiasta juurikaan. HYVIN harva negatiivinen blogikommentti on oikeasti rakentava tai edes sellainen mihin kirjoittaja voisi itse vaikuttaa (kasvonpiirteiden ruotiminen jne), ja minut on kasvatettu siten että jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, suu suppuun eikä pahoiteta toisen mieltä turhan takia. Minä en koskaan, enkä missään tapauksessa itse haukkuisi bloggaria enkä ketään muutakaan ihmistä netissä, ja edellytän vastaavia käytöstapoja myös täällä omalla tontillani. En hyväksy enkä ymmärrä anonyymia nettikiusaamista, ja niin kauan kun en voi lukijoihini vaikuttaa, voin suojella itseäni ja läheisiäni sillä että en kirjoita meistä mitään henkilökohtaista.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Aiotko muuten julkaista vauvasta tunnistettavia kuvia? Jotkuthan ei näytä lastaan tai miestään.

Jans
10/31 | 

Kiitti vastauksestasi! Ymmärrän kantasi oikein hyvin, täysin omia päätöksiähän nuo on. Lapsettomana en osaa kuvitella sitä painetta ja painostusta, minkä ympärillä olevat ihmiset tuntuu saavan aikaan niin raskauteen, kuin lapsiarkeenkin (valitettavasti se kun ei taida loppua synnytykseen :D), joten on ehkä aika fiksuakin olla aukaisematta sitä ovea:-)

11/31 | 

"Voiko olla mitään ikävämpää vaatekappaletta kuin perinteinen kauluspaita!"

VOI! Nimittäin perinteisen kauluspaidan paras kaveri, jakkupuku. Vaikka jakkupuvussa onkin aina skarpin näköinen, niin se on silti pitotuntumaltaan kaikkein hirvein vaate, minun käy sääliksi miehiä jotka joutuvat pukeutumaan pukuun joka päivä. Joudun aina välillä töiden takia käyttämään ko. uniformua, ja hyi oksennus miltä se tuntuu päällä! Vaikka kuinka olisi kallis ja istuva puku, jopa räätälillä teetetty, niin silti siinä on ihan mahdotona olla. Ainut hyvä asento tuossa asussa on suorassa seisominen. Heti kun kävelee, istuu tai liikuttaa käsiä niin ongelmat alkavat. Yyyyh, saan inhonväristyksiä pelkästä ajattelusta.

Komppaan muita kommentoijia: suorastaan säteilet odotuksen onnea :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Hahaa mä en taas angstaa jakkupukua kohtaan juuri yhtään, kun olen tottunut sekä jakkuihin että kapeisiin joustamattomiin hameisiin :D Mutta se kyllä säälittää jos joku joutuu pukeutumaan moiseen univormuun joka päivä, koska voi luoja miten tylsää se olisi! Siis tällaiselle vaatehörhölle, eipä sillä sitten väliä jos on HIMYMin Barney tai vaihteleva pukeutuminen ei ole mikään oma juttu muutenkaan :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
13/31 | 

En tiedä pitäisikö olla imarreltu että osa (et siis sinä) on suhtautunut raivokkaan mustasukkaisesti siihen että en saisi muuttua bloggaajana yhtään raskauden myötä :D Sehän ei ole tietenkään mahdollista, mutta en siltikään aio upota minnekään kotimammamaailmaan ja hukata omaa itseäni, kun ei tarvitse. Samat vaatteet säilyvät kaapissa ja makuni on sama, joten mikäpä tässä blogatessa :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Saara
19/31 | 

Oih mitä hamosia! Saakohan noita tuollaisia enää mitenkään mistään? Näyttävät istuvan pitemmällekin varrelle sen verran hyvin, että munkin on pakko saada !

atomi
21/31 | 

Komppaan Tiiaa, lisäksi olet kekseliäs ja hauska pukeutuja.Ihan turhaan olin huolissani että blogi muuttuu tyypilliseksi mammablogiksi jossa pääasiassa kerrotaan seikkaperäisesti intiimeimmätkin raskausvaivat.Ei, tämä on edelleen mitä ihanon muotiblogi, ja se, mitä olet odotuksestasi kertonut on kirjoitettu mukavast pilke silmäkulmassa :)Olet todella säteilevä odottaja!!

Sudenmarja
22/31 | 

Ah, oon niin pitkään kuin muistan himoinnut tuota alimmaisessa kuvassa olevaa hametta! Kun jos vaan olisi rahaa sijoittaa, niin sijottaisin.

Raskaus pukee sinua tai puet vaan itsesti muuten hyvin. :)

Jans
23/31 | 

Näytät kyllä todella kauniilta vatsa pyöristyneenä! :-) olenkohan ainoa, jonka mielestä on jotenkin outoa, että sun raskaus ja ihana, uusi elämänvaihe ohitetaan miltei kokonaan? Oikea perinteinen ignoraus käynnissä :D mustakin on kiva, ettei blogisi ole muuttunut mamma-blogiksi (oliko jollakulla oikeasti pelko tästä??) ja kunnioitan tietysti oikeuttasi pitää yksityiselämä yksityisenä, mutta olisi silti kiva jos ottaisit vauvan tulon hieman enemmän esiin. se mikä sun blogista tekee niin ihastuttavan, on nimenomaan sinä, ja sinä nyt satut olemaan raskaana, joten eikö ole välttämätöntä että puhtaasti vaateblogi alkaa vähän muuttamaan suuntaa:-)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Kiitos paljon kivasta kommentista :) Rajaan yleensäkin omasta arkielämästäni ison siivun pois blogista keskittyen vain kepeisiin asioihin kuten vaatteisiin, tapahtumiin ja kenkiin, joten sikäli tavallaan pidän vain kiinni vanhasta linjastani ja pidän henkilökohtaiset asiat itselläni ja läheisilläni. Noin niinkun periaatteessa voisin kirjoitella mietteitä raskaus- ja vauva-asioista enemmänkin (olisi paljon sanottavaa ja ajatuksia), mutta olen tällä hetkellä vähän arka ja herkässä tilassa, että välttämättä kestäisin siitä väistämättä seuraavaa ikävänpuoleista palautetta ja suoranaista russutusta. 99% täällä kommentoivista on aivan ihania tyyppejä jotka ymmärtävät bloggarin välillä toisenlaisiakin aiheita ja ajatuksia, mutta sitten se yhden prosentin porukka on oikeasti aika inhottavaa, enkä halua altistaa omaa ainoaa elämääni sille jengille. Eli tavallaan haluan pitää tämän meidän perheelle ihanan ja ainutlaatuisen ajan ihanana, enkä pilata sitä taistelemalla nettitrollien negatiivisuuksien keskellä.

Tajuskohan tästä nyt yhtään mitään :D lyhyesti, olen varovainen ja haluan nauttia tästä ajasta perheen kesken. Haluaisin ilman muuta jutella asiasta myös teidän ihanien lukijoiden kanssa (jakaa kokemuksia, saada ideoita ja uusia ajatuksia), mutta koska en voi valita lukijoitani, se on vähän hankalaa.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013