Päivän oranssit löytyvät hameen alta. Haha! Ai ei vai? No joo joo huono vitsi, mutta Jolierin Siren-kietaisuhame on ihan oikeasti toiselta puolelta oranssi. Kääntöhametta voi pitää myös oranssi puoli päällä, jos haluaa räiskyvämmän lookin.


Meneillään on totaalinen huumaantuminen barbiepinkkiin huulipunaan. Pliis kertokaa minulle siinä vaiheessa että NYT riittää, kun alan pukemaan huulipunan kaveriksi leopardikuosivaatteita tai pelkät leggarit ja lyhyen topin. Toivottavasti ei tarvitse mennä siihen :D Olen niin potentiaalinen Pulmusten Peggy tätä menoa....

Kommentit (25)

Mairajal
Liittynyt25.9.2013
1/25 | 

Jep tota mä just tarkoitan, eli tietysti luen ja katson kuvatkin ;) mutta hörsöt ja space-trikoot ei vaan oo mua :D

-Karoliina
2/25 | 

Moi! Oliskohan sulla yhtään vaikutusvaltaa jolierin tyypeille kun niillä ei mun mielestä ole enään sitä oranssi mustaa hametta ja haluisin kans just sen värin!? Mistähän sen sais? Jälleenmyyjätkin oon jo käynyt läpi.. Piti se silloin ostaa kun ekaa kertaa esittelit, mutta odotin että olisin saanut sen karkauspäivänä..

lukija
6/25 | 

Tää teemaviikko on kyllä super kivaa luettavaa ja katsottavaa. Ihan tekis mieli itekin pitää tollanen että pukee joka päivä ees vaikka korun joka on viikon väri

Mairajal
Liittynyt25.9.2013
7/25 | 

Ai että siis tää hame on sun blogivaatteista kautta aikojen ainoa jota rehellisesti olen kuolannut ja heti muistin taas himoni, kun nyt näin sen kuvassa :D :D MULLE HETI!! Eikä siis millään pahalla, vaan normisti kuvat menee ohi silmien rekisteröimättä juurikaan mitä siinä on. JOhtuen varmaan siitä ettei vaatteet niin kiinnosta. (seliseli).

Iina
9/25 | 

:D Pulmusten Peggy! Et millään haluaisi viihdyttää lukijoitasi ja joku kerta personoida parhaasi mukaan Peggyä? Kaikki mainintasi hänestä ovat saaneet mut kiinnostuneeksi miltä itse asiassa näyttäisit ;D

S
12/25 | 

Haha, ensimmäistä kertaa sen noin viiden-kuuden (?) vuoden aikana jota tätä blogia olen seurannut sulla on vaatekappale, josta en erityisemmin pidä :). Tuo hame siis. Aika hyvin!

Saara
13/25 | 

Kiva nähdä sinulla välillä hiukset kiinni hylhäällä :D Sinulle sopii ne siten. Olen tykännyt tämän viikon teemasta. Voisit tehdä joku viikko pinkki viikon, koska tykkäät niin paljon siitä huulipunasta:D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012