SPONSOROITU

Seuraa armaan työnantajani kaupallisia tiedotteita, tarjolla laatuluettavaa kahvipöytään tai soffalle, eli kiiltäväkantista Oliviaa.Tilaajalahjana Nora Norwayn jättikokoinen rannekoru:Lisätiedot ja tilauslomake löytyy täältä KLIK!

Ps. odotan eniten Olivian saapuessa aina lukijapalstan blogikommenttinostoa, onko siihen nostettu joku teidän kommenteistanne. Nyt edellisessä Oliviassa oli Kattiksen kommentti vuodesta ilman vaateostoksia, kommentti joka jäi mieleen muutenkin. Minä ja muut kommentoijat toivoimme samantien Kattikselta blogia aiheesta, että miten on Kattis, saadaanko me lukea ajatuksiasi ostamattomuuden vuodesta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (12)

Nina
1/12 | 

Tilasin viime tarjouksessa kun halusin Minna Parikan pussukan. Olin niin pettynyt lehteen joka oli alkuaikoineen suosikkini.. Tässä lehdessä Jutan haastattelu oli ainoa lukukelpoinen. Mainoksia, mainoksia, mainoksia... Hirveitä muotikuvia joiden vaatteita et laittaisi unissakaan päällesi. Harmi kun kaikki naistenlehdet on nykyään samaa tasoa, ajatellaan ettei ole naisia jotka tykkäävät lukea ihan oikeita artikkeleita..

Elisa
2/12 | 

Itse pidin joitakin vuosia sitten tuollaisen vuoden, jolloin en ostanut vaatteita, kenkiä enkä laukkuja. Hulluinta oli, että en oikeasti joutunut ostamaan edes sukkahousuja ja pärjäsin ihan hyvin. Kertoo siitä, että kuinka järjetön määrä mulla on vaatetta. Luulen että samoin pärjäisi moni muukin nainen :)

Kate

Ostolakko (lyhyempi tai pidempi) tekee hyvää! Pian joudun/pääsen luopumaan ylimääräisistä kamoista muuton vuoksi. Odotan jännityksellä miten tuleman pitää.

Hilkuri
3/12 | 

Itse tilasin myös Olivian Parikka-pussukan vuoksi. Pussi tuli n. 3 kuukauden jälkeen ja lehti on pelkkää mainosta täynnä, eikä tuotteetkaan olleet mitenkään houkuttavia.

4/12 | 

Mä oon kahden peräkkäisen äitiysloman aikana haksahtanut vaikka kuinka moneen naistenlehden tilaukseen. Sitten kun kaiken arjen kiireen keskellä "ehtii" lukea sen lehden vasta kun se on pari viikkoa pyörinyt kämpässä, niin aina lopetan kaikki tilaukset ja vannon etten enää lankea. Mulla Olivia on kyllä se ainoa jossa nimenomaan on myös mielenkiintoisia juttuja, välillä jopa niin syvällisiä, että pitää välttää niitten lukemista väärässä mielentilassa. Ehkä se vaan kolahtaa omaan ikään ja elämäntilanteeseen. välillä en oo ollenkaan samaa mieltä juttujen toimittajien kanssa, mut ainakaan Olivia ei vielä oo (ainakaan usein) langennut sellasiin julkkisten kulissia kiillottaviin teennäisiin henkilöhaastatteluihin, joita monet lehdet tursuaa. Tapansa mukaan uusin Olivia pyörii vieläkin lukematta piirongin päällä, mutta ei siksi että se on huono, vaan siksi että en halua lukea sitä kiireessä hutaisten läpi, vaan syventyä kunnolla.

Parikka
5/12 | 

Tilasin myös lehden Parikan kukkaron takia, sillä ei tee kyl mitään, muovinen tiimarin kukkaro. :(

Tee
6/12 | 

Oon ollu siis tulevan trendin aallonharjalla jo vuosia. Ostan vain tarpeeseen, eli en käytännössä ollenkaan. Lapselle on ostettava vaatteita, kun kasvaa seuraavan 15 vuoden aikana oletettavasti pari metriä. Kaikki vaatteet voi kuitenkin ostaa käytettyinä, lähiseudun kirpputorit toimivat ja vetävät älyttömän hyvin. Kriittinen kulutus ei kuitenkaan tarkoita mitään pihistelyä ja ryysyistä eloa, vaan satsaa laatuun ja keskittyy olennaiseen. Lapsella on silti leluja ja oikean pituiset lahkeet ulkoiluhaalareissaan.

Olisi ihan kummallinen ajatus lähteä "shoppailemaan", siis ostelemaan kaikkea kivaa sillä ajatuksella, että ei kuitenkaan tarvitse mitään. Vähän kuin menisi kauppaan ostamaan kamalasti ruokaa, jota ei ehdi syödä kuitenkaan. Mutku se on niiiiiiin hyvää.

En tiedä olenko alkanut määrätietoisesti välttelemään ostoskeskuksia "ostoslakon" takia, vai olenko ostoslakossa koska inhoan ostoskeskuksia. Oli miten päin hyvänsä, niin suosittelen lämpimästi kaikkia kyseenalaistamaan kulutustottumuksiaan vaatteiden, elintarvikkeiden, kosmetiikan ja sisustustuotteiden suhteen. On aika vähän tavaroita, joita tarvitsee ehdottomasti jokapäiväisessä elämässään. Kauniita asioita ympärilleen kaipaaville suosittelen taidelainaamoita ja kukkakauppoja. :)

kattis
7/12 | 

Olen todella ihmeissäni että vaateostolakostani ollaan näin paljon kiinnostuttu. Pitäisiköhän se nyt sit aloittaa, vaikka tässä välillä jo ajattelin toisin.

Vilijaana
8/12 | 

pitäisi ehdottomasti sillä nyt minäkin harkitsen vastaavan vuoden aloittamista! :)

Kaisu
9/12 | 

Mä olisin myös kiinnostunut seuraamaan vaateostolakko-blogia. Jospa se kannustaisi itseänikin hyödyntämään vaatekaappiani uusin tavoin.

10/12 | 

Minä itse asiassa mietin myös ostolakkoa joulukuuhun asti, koska elän tällä hetkellä sellaista matkalaukkuelämää ja suunnittelemme Australian vuotta reilun vuoden päähän, kun valmistumme mieheni kanssa, että vaatteita on ihan turha ostella. Muutama juttu tosin on ihan pakollinen (omistan esim tällä hetkellä vain yhdet farkut ja nekin alkavat olla hajoamassa) eikä ihan ehdoton voi olla, mutta pyrin olemaan ostamatta mitään ylimääräistä tänä vuonna. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012