Tuntuu melkein huonolta vitsiltä tämän päivän helteiden jälkeen ladata nämä pari päivää sitten otetut kuvat ruutuun, kun käpälässä on neulehanskaa ja päässä pipoa. Jotka olivat ihan oikeasti tarpeen, koska oli ihan pirun kylmä. Tänään taas olen hikoillut pelkässä hellemekossa mansikkamaan kimpussa ja todennut että kesä tuli sittenkin.

Sain pari päivää sitten päähäni että olisipa tosi kiva kun pääsisi edes pienelle kävelylle aurinkoisena iltana, koska sitä luksusta ei ole tapahtunut moneen kuukauteen. Oli toisinsanoen hyvä päivä noin niinkuin ruumiillisesti ja erehdyin uskomaan että olotila kestäisi rauhallisen kävelyn. Uskoin väärin, mutta sentään muutaman sata metriä tuli taaperrettua ja samalla löytyi Kiinanmuuri :D Jos tämä ei ole mahtava kadunnimi niin en tiedä mikä on.


Pakko kehaista samalla lisää tätä Ilse Jacobsenin ulkoilutakkia, se pitää tuulta ihan täysin, ja veikkaan että aika paljon saisi tulla vettä että nainen sisällä kastuisi. Tässä on vetoketjuissakin "sadetiivisteet" (en puhu ulkoiluvaatekieltä). Tiiviydestä huolimatta takki hengittää, joten muovipussiolosta ei tarvitse huolehtia.Hehheh koska ei itse taivu enää auenneita kengännauhojaan solmimaan, mies hommiin :D


Päästiin äsken nauttimaan viiden minuutin ukkosmyrskystä, kun tästä yli kulki pikku rintama. Tosi hämmentävää että sataa pari minuuttia kaatamalla, jyristää ja salamoi, ja samantien perään alkaa paistamaan aurinko täydellä voimalla. Olen aina rakastanut kunnon kesämyrskyä, viihtyisin ikuisesti ikkunan ääressä seuraamassa näytelmää.

Ps. löysin vihdoin hoitopöydän, victoryyy!

Kommentit (9)

5/9 | 

Kesämyrskyt on ihania, kunhan niitä saa katsella sisältä :D olin töissä tämänpäiväisen, joten sain kaiken sen veden ja rakeet niskaan. Salamat sentään ei osuneet, jotain positiivistakin siis. Mutta veden ropina on kyllä ihanan rentouttava ääni ja sateen jälkeen tuoksuu ihanalle! ♥

Nuo teidän luistinvaatteet näyttää aina tosi kivoilta, hienot logot :)

Heinis
7/9 | 

Olet varmaan joutunut vastaamaan tähän sata kertaa, mutta milloin laskettu aikasi olikaan :)?

Kevät
8/9 | 

I love kesä sateet! Eilen juuri jouduin viiden minuutin ukkoskuuron alle, tällä kertaa se oli virkistävää hikisen hellepäivän päälle.
Söpö hoitopöytä. (plussaa siitä, että tuota voi käyttää muuhubkin sitten) Itse kammoksuin kaikkia rumia hoitopöytiä ja päädyimmekin vaihtamaan babyjemme vaipat pesukoneen päällä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011