On perustavanlaatuisesti väärin herätä lauantaiaamuna 6:30 ja sunnuntaina 7:30, mutta ei voi mitään että tekemistä riittää. Täällä pakkailen viimeisiä helmoja kasaan ja alan tuossa siirtyilemään Pakkahuonetta kohti, niin että ovet aukeavat klo 11 ja kaikki on toivottavasti silloin kasassa.

Koska olin lisäksi niin nero, että en tajunnut varata mitään eväitä, ilmeeni tulee varmaan parin tunnin jälkeen olemaan tämä:


"Älkää ruokkiko vihaista karhua" (Saku lupasi pelastaa minut eväillä jossain vaiheessa päivää, no worries :D).

Ps. Muotikirppikselle tulijat, myyjät varmasti arvostavat jos varaatte mukaan käteistä rikottuna, minä mukaanlukien :) vaihtokassa on tuottanut minulle päänvaivaa varmaan eniten :D

Kommentit (4)

Ninni
1/4 | 

Postaustoive:

Koska en ole ikinä ollut mekko/hame ihmisiä, mutta nykyään haluaisin pukeutua niihin, olen ihan hukassa alusvaatteiden kanssa. Minkälaisia alusvaatteita sinä käytät? Ihan tavallisia vai jotain muotoilevia, litistäviä? Olisi hauska kuulla sinun neuvosi tähän asiaan :)

Laa
2/4 | 

Heipä hei :) ei tässä mitään oikeaa asiaa, mutta oletkos vielä koskaan eksynyt sockdreamsin sivuille? Tuli mieleen tuota selaillessa että kun tykkäät monistakin vähän hassuista jutuista, voisit löytää jotain kivaa ^^ Hauskaa päivää :) <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012