Kiitos paljon teille Italian eri matkakohteita suositelleille, me päädyimme nyt siihen Sorrentoon, joka toimii Rooman jälkeen tukikohtanamme. Jos ei osu ihan läkähdyttävä helle, niin Pompeiji ja Vesuvius ovat päivämatkakohteita aivan varmasti, ainakin Pompeiji kun sitä hehkutitte niin paljon.

Että perjantaista eteenpäin siirryn taas bloggaamaan muille maille vierahille, vaihtuu nämä Suomen vesisadetunnelmat vähän toisenlaisiksi :)
Päivän paras kysymys on, että missä himpurassa tuo viime kesän olkihattuni oikein on?! Minulla on tapana varastoida asusteita "tosi hyvään säilöön" (lue: niitä ei löydy enää ikinä) ja oikeasti tarvitsen tuon hatun reissuun mukaan aargh!

Ps. johan tuli taas ikävä tummaa tukkaa.... kyllä kyllä, hyväksyn että olen blondi ja se siitä. Mutta aina saa ikävöidä :D

Kommentit (3)

saiju
1/3 | 

Hih, Samanmoisia tunnelmia. Jemmatut asusteet löytyy yleensä lopulta väärään vuodenaikaan ja sitten ne tulee jemmattua uudelleen, paremman muistin toivossa. :)
Mitä hiuksiin tulee niin sitkeyttä toivotan blondailuusi, ite vajaan vuoden vaalealla tukalla menneenä, taivuin lopulta ja ens kampaamoreissulla testataan liukuvärjäystä ja sen jälkeen saakin talven mukana saapua tummuus, kunnes taas alan haikailla vaaleaa, mikä tapahtuu myös väistämättä :) Ihanaa reissua sulle myöskin!

Jossu
2/3 | 

Vajaan kolmen viikon päästä lentää myös meidän perhe Roomaan. Yli +30 asteen helteet ei hirvitä enää yhtään, kun hieman v...taa nämä ainaiset sateet. Oikein ihanata lomaa teidän poppoolle!

t.Jossu

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011