Taisin olla aika kiltti tyttö tänä vuonna...


z13

z13


z12

z12

Mikä huikea riemu kun tänä aamuna heräsi auringonpaisteeseen. Se ilo tosin loppui lyhyeen, kun 10 minuuttia myöhemmin aurinko katosi horisonttiin. En ikinä muista miten lyhyt ilo kunnollinen päivänvalo oikein onkaan :D

Onko ollut ihana joulu? Meillä on tuplajuhla kun Sakulla on synttärit tänään :) Onnea muru!

Kommentit (5)

1/5 | 

Ihanaa joulua Nelliinalle, ja Sakulle synttärionnittelut ! (: Meilläkin päin oli oikein mainio joulu. Perinteisen kaavan mukaan mentiin. Kuulostaa omituiselta, mutta parhain lahja oli ehkä peltinen rasia, jossa on kannessa leffamainos: How to Marry a Millionare. Sitä koristaa Marilyn ja muutama muu ihana nainen.

3/5 | 

Hohoo, taisimme molemmat olla kilttejä ku sain täsmälleen samanlaisen lahjan! Toisaalta se oli itseltäni, eh heh heh ! :D Hyvää joulua :)

-
5/5 | 

Minä taisin myös lahjoa itseäni noilla kengillä... ;) Mieheltä olisi turha mitään tuollaista odottaa, siksi parempia hoitaa lahjominen itse. Tosin posti sohlasi lähetyksen kanssa siirtelemällä sitä eri puolille Suomea, eli en ole vielä kaunokaisiani saanut, mutta jospa pian...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010