Olen ilmeisesti ollut erittäin kiltti tänä vuonna kun sain Sakulta lahjaksi tämän seuraavan ihanuuden:m2jouluk13
m2jouluk13

Paljon himoitsemani Uhana Designin huppuhuivin! Ah ja nam mikä täydellisyys. Minulla on selvästi joku fiksaatio huppuihin, haluaisin että kaikissa vaatteissa olisi huppu :D

Kommentit (8)

Niina

Ihana huivi!

Mutta ai että siellä on kamalan näköistä kun nurmikko vihertää?!?! Näitä hetkiä kun oon erittäin tyytyväinen asuinpaikkaani 300km napapiirin yläpuolella.

Heaven Queen

Muistaakseni tuo Uhana Desingnin huppuhuivi on noin 150e luokkaa, ihan varma en täsmällisestä hinnasta ole mutta reilu 100e ainakin Treen Sokoksella tuon hinta oli. Itsekin tuota kuolannut, jos jossain vaiheessa raaskisi ostaa...

ghoo

ihana :O ! Huppuhuivia oonkin vähän sivusilmällä koittanut etsiäkkin. Vähän väärin ehkä kysellä hintaa, kun olet lahjaksi saanut, mutta olisiko kellään tietoa? Huppuhuiveista yleisesti!

Heinis

IHANAT hiukset siulla näissä kuvissa!! :) + meikki sopii siihen täydellisesti <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011