Tämä överikimaltava asu oli valintani yhteen näistä tämän kuun tsiljoonista pikkujouluista, koska kimallustahan nyt ei voi koskaan olla liikaa. Moomin by Ivana Helsinki -malliston perhoshihainen tunika on niin ihana, että varpaani menevät sikkuraan aina kun puen sen. En liioittele.

Tunikan alla on leveäpunttiset shortsit jotka noin paikallaan seisten eivät juuri näy, mutta liikkuessa kyllä. Myös tuo pieni laukkuni on samaa mallistoa kuin mekko. 

Nämä kuvat ei tosin ole otettu kyseisenä juhlailtana, koska silloin oli niin pimeää, että en saanut mekon säihkettä tallentumaan kameraan oikein. Oli kerrankin pakko vaivautua kuvien vuoksi pukemaan asu uudelleen ylle. Mutta ehkä tämä mekko oli sen arvoinen :) 

Kommentit (6)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011