Kimonot ja pitkät kimonohenkiset ohuet takit ovat parasta mitä nykymuoti on markkinoille puskenut. En käytä mitään muita takkeja niin paljon kuin juuri tuollaisia pitkiä liehuja, joiden avulla on helppo rakentaa omaan tyyliin 20-luvun fiilistä. Koen melkein vierotusoireita liehutakeistani näin talvella, kun on toppatakkien aika. Mutta onneksi ikävän torjuntaan on saatavilla myös sisävaatteina toimivia liehuja. 

Tämä H&M:n unikkokuosinen kimonotakki oli viime syksynä ihastusta ensi silmäyksellä, ja kyttäsin sen alennusmyyntiin tulemista silmä kovana. Ja aleen se lopulta tuli. Kaikki liehutakkini ovat ulkotakkeja, tämä on ensimmäinen sisävaate tällä saralla.

Näillä ketjukauppojen kimonoilla ei toki ole mitään tekemistä oikeiden japanilaisten kimonojen kanssa, mutta vaikutteet ovat selvät. 

Kun hihkuin löytöäni Whatsupissa armaalle siskolleni, hän totesi, että lähdit sitten ulos aamutakissa ja verhotupsut kaulassa :D Tosin sisiliskolla ei ole mitään sanomista, kun suosii itsekin kimonoa. Ha! 

Kimono on siinä rajoilla, mieltääkö sen aamutakiksi vai ei. Alle ei välttämättä kannata pukea satiinista olkainmekkoa... Tässä edellä nähdyssä arkiasussa se toimi lisälämmikkeenä tumman neulemekon päällä. 

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 | 

Mitä materiaalia tämä on? Harmittavan usein ne on polyesteriä, sähköistä ja liimautuvaa :/

Halina
2/6 | 

Tykkään! Tosin ehkä miellän sen omassa päässä enemmän kotivaatteeksi :) paksumpana neuleversiona malli menee koulussa/töissäkin. Haluaisin joskus nähdä oikean kimonon sen vaatteiden tarinan. Oletko lulenut Geishan muistelmia? Siinä oli kivaa nippelitietoa kimonoista :)

Vierailija
3/6 | 

*Whatsapp :D Mutta ihana kimono, itsekin kuolasin tuota samaa aikanaan mutta päätin jättää ostamatta. Ei olisi pitänyt kun nyt sitä ei löydä enää mistään!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010