Meillä on Toijalassa kaunis vanha Kino eli elokuvateatteri, johon ei toistaiseksi ole päässeet ketjuteatterit iskemään kiinni. Kinon tarina ulottuu ajalle ennen Talvisotaa. Jos historia kiinnostaa, täältä voi lukea lisää. Käyn mieluiten katsomassa kaikki elokuvat tässä paikallisessa helmessä, sillä teatterista voi ostaa euron lisämaksulla itselleen jalat ylös -nojatuolipaikan. 

Nämä kuvat on otettu Kinon pihassa ennen Avengersin End Gamea. 

Vanha militaryhenkinen Mangon samettitakki on helppo tapa ryhdittää perus leggarit ja toppi -asua. Siihen vielä päälle kirkkaansiniset Palmrothit (saatu blogin kautta) ja KN Collectionin fedora, niin arkityylini alkaa olla kasassa. Luotan tavallisina arkipäivinä usein juuri tämän tyyliseen kokonaisuuteen. 

Kommentit (1)

HaHanna
1/1 | 

Heipskukkuu! Mitkä nää leggingsit on? Suosituksia otetaan vastaan korkeavyötäröisistä, mustista ja hyvälaatuisista legginseistä, terveisin mukavuudenhaluinen kolmekuukautisen pojan äiti 😂

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011