Meillä alkaa olla täällä asunto täynnä epämääräisiä nyssäköitä ja pussukoita joka puolella, kun käyn läpi maallista omaisuuttamme ja pakkaan tavaroita muuttoa varten. Kerrankin olen ajoissa liikenteessä. Mutta että ei kannata ihmetellä jos kuvissa näkyy jos jonkinlaista lattikkoa ja sälää. Huomaa Nöpön ilmeet parissa seuraavassa räpsyssä, kunnon kinostikissa taas.Käyn tässä parhaillaan läpi epämääräisiä meikki- ja korupusseja, ja tungen ne päiväksi aina sohvan alle. Näyttää tosi kivalta kuvissa rokokoosohvien parina... eiku. Se hyvä puoli näissä sohvissamme on, että niiden alle ei ihan tosissaan voi piilottaa yhtään mitään, joten tavarat tulee ainakin aina laitettua paikoilleen.


Parikan pinkki Corona pitää varmaan jättää toistaiseksi pakkaamatta, koska sille on luvassa käyttöä tässä lähiaikoina. Kevät ja lisääntyvä valo saa innostumaan kirkkaista laukuista ihan eri tavalla kuin synkeä talvi, jolloin tyypillisesti laapostan yhdellä ja samalla mustalla peruslaukulla muutaman kuukauden putkeen. Corona ei muutenkaan ole se kaikkein yhteensopivin laukku paksujen toppatakkien kanssa. Nyt sitten tuo pakkanen mäkeen ja nahkatakkikelit tilalle, kitoooos.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (22)

IlonaKoo
2/22 | 

Nöpö teki sen taas... ilmeet nuissa kuvissa ovat vaan niin...osuvat! Olen enemmän koiraihminen mutta Nöpö saa mut hullaantumaan kissoihin kerta kerran jälkeen... :D

4/22 | 

Tuota laukkua kantaessa ei voi MITENKÄÄN olla pahalla tuulella! (Ellei astu samalla koiranp*askaan kuten mä tänään. Ei muuten lohduttanu paloautonpunanen laukku siinä vaiheessa...) Mutta joo, siis iiiiihaaaana laukku! <3

5/22 | 

Heti kun et katso Nöpöä, se söpöstelee, mutta sitten kun näät sen, se möksöttää :)

Eikö se oo yhtään huolissaan kun pakkailu edistyy? Yleensähän kissat tuppaavat änkemään itseään kaikkiin laatikoihin, Ikea-kasseihin ja matkalaukkuihin.

Helena
12/22 | 

On pitänyt aiemminkin kysyä että miten teillä pysyy nuo sohvat hyvänä kissataloudessa? Itse haaveilen juuri tuollaisista sohvista mutta kissankynnet ja sohva tekevät vähän liikaa tuttavuuttaa :D onnea myös ihanalta vaikuttavalta talosta!! :)

SARI
17/22 | 

Leikkaa terävällä veitsellä appelsiini kahtia pitkittäin, siis lohkojen suuntaisesti. Sitten laita puolikas leikkuulaudalle tasainen puoli alaspäin ja viipaloi se noin sentin viipaleiksi, leikkaa siis siivut poikittaissuuntaan lohkoihin nähden. Noita viipaleita on helppo syödä ikäänkuin vesimelonin puolitettuja siivuja, ei tarvitse kuoria ja niitä on hyvä laittaa vaikka muovirasiaan niin on aina välipalaa valmiina syötäväksi .

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu