Välittömän ooooooh -huokauksen aiheuttivat enimmäkseen tekstiileistään tunnetun Vallilan tämän kevään uutuudet, Vallila-mukit, selatessani uutiskirjettä. Kun kyseessä ovat astiat, mitä värikkäämmät printit, sen parempi. Rakastan ihan yli kaiken meidän Iittalan Taika- ja Satumetsä-astiastoja, joita ollaan hartaudella kerätty. Kun ei osannut päättää kumpi on hienompi, päätettiin että molempi parempi, ja nyt kaapissa on suloinen sekamelska sekä Taikaa että Satumetsää. Ikävä yllätys oli tosin Satumetsän suhteen sen kausiluontoisuus, luulin että sarja olisi pysyvästi valikoimassa. Mutta onneksi sitä on tullut pieniä eriä myyntiin virallisen myynnin lopettamisen jälkeenkin, ja olen aina hamstrannut kippoja ja kuppeja noista eristä. Ei tulisi mieleenikään ostaa yksinkertaisia yksivärisiä astioita, kruusattu sen olla pitää :D oli varmasti suuri yllätys tämä eikö vaan.

Tässä nämä Vallilan uutukaiset mukit:


Nättiä on. Tajusin tässä samalla että astioideni pohjaväri pitää olla näköjään valkoinen, ja printit puolestaan voivat olla mitä sekametelisoppaväreja tahansa. Sillä samaa linjaa vetää nuo aiemmin mainitsemani Iittalat, ja lisäksi yksi supersuosikkini Marimekon Siirtolapuutarha. Kaikki ovat valkoisella pohjalla. Heureka-momentti omasta maustani? Se on jännä miten en useinkaan osaa määritellä mikä erityisesti on tyyliäni, vaikka selvästi minulta sellainen löytyy. Astioiden suhteen se on valkoinen pohja+printti. Ja sitten villinä korttina ne maailman ihanimmat Stockalla myytävät prinsessa-astiat, joita esimerkiksi tämä pieni espresso-kuppini edustaa. Dementian vuoksi en nyt muista tuota merkkiä, mutta kyseessä on sokerisin ällösöpöastiasto mitä olen koskaan nähnyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (19)

tepsu
1/19 | 

Noita eijffingerin pip kuvioita saa myös tilattua ihanina tapetteina ainakin k-raudoista. Vinkkinä nyt kun kerran omaan taloon olette muuttamassa niin ehkä seinä tai pari allösöpöä lintu/perhossekamelskaa tai jotain muuta yhtä kivaa ei olisi pahitteeksi. Itsellä oli lapsuudenkodissa yksi seinä lintutapettia ja kommentit oli jotain "öhhh onhan se aika söpö" ja "aaaahh! aivan ihana" välimaastoa :D

2/19 | 

No perskutti siellähän se! Vaikka stalkkaan kuinka tarkkaan, ehit sää julkasta jotain mikä meni ohi!! Onnea erittäin paljon! Tietysti kuvittelin sut asumaan ikuisesti mansesterissa, mutta tietäen hinnat niin Akaa on varmasti hyvä paikka ja kun unelmien koti on siellä niin mikäs siinä :) Ihanaa kun tulee sisustusjuttuja yms. Teillä on varmasti ihana koti!

3/19 | 

Ui, ihania! Vaikea sanoa, mikä on hienoin, ehkä tuo ylin kirsikka tai keskirivin turkoosi linna. Siirtolapuutarhaa kerään itsekin, se on hieno jo itsessään ja muut tavarat sointuvat siihen helposti.

sonja
5/19 | 

Ah taitaa olla Pip Homea sun muki? Omistan ite muunlaisia mooonta :) Oot oikeessa ällösöpöyden suhteen!

6/19 | 

Ai Vallilallakin on astioita?! Äää, mulla alkaa komerot täyttyä Iittalasta ja Marimekosta, ja nyt vielä tämä :D En tarvitsisi enää yhtään kuppi- ja kippo-obessiota lisää...

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
7/19 | 

Se on tosi kaunis, Bulevardihan tuo kuosi on nimeltään. Mun mielestä toi kuppisarja on ihana just noin kuten kuvassa, että kaikki ovat erilaisia, joten linjattomuus viehättää minuakin tavallaan :D Ja tosiaan se, että meidän lautaset ovat sekaisin kahta sarjaa, Taikaa ja Satumetsää, ei voinut valita vain toista.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

10/19 | 

Mahtavan pirteitä ja raikkaita, näiden myötä alkaa jo haaveilla keväästä ja terassikahveista auringon lämmittäessä!

Gepa
12/19 | 

Tahtoo pöllömukin! Mä en oo keräilly oikein muuta kuin muumimukeja ja muut astiat onkin vähän mitä sattuu.

Meeri
15/19 | 

Satumetsäähän sai ainakin viime kesänä Iittalalta tosi halvalla, oisko ollut alennuksessa jotain 50€ neljän lautasen ja mukin setti :) Ja ne oli siellä nettikaupassakin KAUAN, yhden kaverin kanssakin ehdittiin moneen kertaan ihastella!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu