Tapojärvien päivän nasut olivat melko merihenkiset ja muitakin yhtäläisyyksiä löytyi, mutta vannon että se ei ollut tahallista. Vai olisiko sittenkin niin, että samanlaiset tuulipuvut täältä tullaan :D piru, meillä on molemmilla Jumpinitkin, pitäisköhän huolestua?!


niina tapojärvi

niina tapojärvi


o2

o2

Löysin Sakulle maailman hienoimman elämää nähneen kipparihatun Porvoon kirppikseltä, juuri sellaisen jota mies on etsinyt kissojen ja koirien kanssa. Ja yrittänyt parhaansa mukaan nyysiä minun Kirsi Nisosen kipparihattuani. Mikä ei tule kysymykseenkään, varjelen sitä lakkia viimeiseen asti sählärimieheltä.


o4

o4

Tiimikengät krhm.


toms

toms

Myönnän, sorruin. Nokun Saku on hehkuttanut TOMSejaan koko kesän ja minä olen katsellut kateellisena vierestä ja sitten ne tulivat vastaan punaisina ja puoleen hintaan niin... seliseli. Ostin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (16)

Marjaana
1/16 | 

Mullakin löytyy Skotlannin reissulta ostetut harmaat TOMSit, tykkään! Se nahkainen sisäpohja on aivan uskomattoman pehmeä. :)

Nia
4/16 | 

Olen miettinyt jo kauan aikaa, mikä eläin tulee mieleen Sakusta. Mutta nyt tajusin, hän näyttii ihan huskylta!!! Noi siniset silmät tekee varmastikin sen vaikutelman.

Miten vaan, söpö mies siulla. :)))

Milli
7/16 | 

Mooi! Ihana asu siulla Niina! Halusin kysyä muuten, että mikä tatska Sakulla on vasemmassa kädessä? Mielenkiinto heräs:))

Oonanna
11/16 | 

Toi on ihan normaalia! Tosin en tuulipukuile poikaystäväni vaan parhaan kaverini kanssa ;o pukeudumme täysin toisistamme tietämättä samanlaisiin tai vähintään samantyyppisiin vaatteisiin...

Jii.
13/16 | 

hihiih, huomasinpas, että Sakulla on pelottavat silmät ::D Mutta niin, ihanat vaatteet sinulla!

hehe
14/16 | 

Söpöä :) Oma puoliskoni tuskin laittaisi korkokenkiä jalkaan, enkä minä hänen skeittareitaan :D

Joonas
15/16 | 

Edelleen ihailen noita Sakun housuja. Todella hieno löytö. Itse etsin saman mallisia housuja (ei tarvitse olla sammarit) mutta ei täällä Tampereella mistään kävele vastaan :(

Maria
16/16 | 

Omat TOMSsini ostin Amerikan reissulta, mahtava ostos! Mukavimmat kengat koskaan, eika hintakaan paha ollut dollareissa :DD Ja kiitos sinulle, kun esittelit ne taalla blogissa, en valttamatta niihin muuten olisi tormannyt :))

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012