En ole käynyt pitkään aikaan Seppälässä. Jossain vaiheessa ajattelin että vaatteet ovat suunnattu minua 10 vuotta nuoremmille, kunnes pari vuotta sitten löysin rekiltä täydellisen raskausmekon ja luottojakun. Mekko jäi liian suureksi, mutta jakulla olen laapostanut siitä lähtien. Näistä löydöistä huolimatta ei tule ikinä varta vasten astuttua ovesta sisään.

Sitten kävi niin että minulla oli luppoaikaa tapettavana junaa odotellessa, ja koska vieressä sattui olemaan Seppälä, kävelin sisään. 

Kaboom, luottohame löytyi heti kerrasta. Harmaa Linkin scubakankainen hame on varustettu ruusukullanvärisellä suurella vetoketjulla, joka on aika nätti yksityiskohta takana. 

Scubakangas kääntynee suomeksi sukelluspukukankaaksi, ja siltä se myös tuntuu. Tämä hame on ehkä hieman ohuempaa versiota kyseisestä kankaasta. Scubavaatteet ovat siitä ihan loistavia, että ne pitävät muotonsa ja säilyttävät ryhtinsä verrattuna ohuempiin, laskeutuviin kankaisiin. Tietynlainen jäykkyys toimii arjen käyttöhameessa paremmin kuin hyvin. 

Tätä postausta kirjoittaessa klikkasin myös pitkästä aikaa Seppälän nettisivuille ja pakko sanoa että muutos on melkoinen. Ilme on aikuisempi ja pelkistetympi kuin aikaisemmin. Selkeästi ketjulla on tarve uudistua, etenkin kun viime vuonna 85-vuotiaan yrityksen tarina oli lähellä loppua kokonaan. Sivuja selatessa huomasin myös että Antti Tuiskun oma unisex mallisto tulee myyntiin ihan kohta. Ei hassumpi ollenkaan. Harmaan sävyjä ja sporttilinjaa, toimii. 

Mikä mielikuva teillä on Seppälästä? Perustuuko se 10 vuoden takaiseen vai oletteko vierailleet uudistetuissa liikkeissä?

Kommentit (9)

MarjukkaS
1/9 | 

Minulla on se "vanha" mielipide, että Seppälä on aikansa elänyt, ja kaikki Seppälät olisi pitänyt lopettaa jo aikaa sitten. En ole ollenkaan ymmärtänyt, KENELLE Seppälä on oikein suunnattu.

Okei, se oli suunnattu nuorisolle 70-luvulla, kun paljon muuta nuorille ei ollutkaan, mutta entä sen jälkeen?

Eli en ole vieraillut uudistetuissa liikkeissä. Mutta ehkä nyt olisi aika antaa Seppälälle vielä mahdollisuus!

meg
2/9 | 

Kävin miespuolisen ystävän kanssa Seppälässä ostoksilla ja ainakin miestenosasto tuntui olevan uudistunut aika kivaksi. Naisten puolta en siinä ehtinyt paljon vilkuilemaan, mutta ehkä pitää käydä sekin tsekkaamassa. Jotenkin itse liiketila tuntui ainakin aikaisemmin aika nuhjuiselta, mutta nyt en kiinnittänyt siihenkään erityistä huomiota.

HanKo
3/9 | 

Mä tykkäsin Seppälän Woman mallistosta vielä muutamia vuosia sitten, mutta petyin toistuvasti vaatteiden laatuun ja lakkasin lopulta käymästä siellä kokonaan. Toivottavasti liikkeen uudistus näkyy myös laadun paranemisena.

Vierailija
4/9 | 

Kävin tänään Seppälässä todella pitkästä aikaa ja bongasin tuon saman hameen ja vielä -70% alennuksella. Ja löytyy myös nuo kengät pinkkinä, joten voin olla copycat :)

Vierailija
5/9 | 

kyllähän siellä tulee käytyä (mutta mä en ole mikään hc-vaateharrastaja),, mutta jostain syystä en ole ostanut sieltä mitään moneen vuoteen. ehkä värimaailma on vähän liian kova monesti. lindex on enemmän mun makuun.

mallura
6/9 | 

Mä yllätyin ehkä 2 vuotta sitten ku kaverit raahas Seppälään ja löysin paljonkin ostettavaa. Hämmennyin, koska en ikinä käynyt teini-iän jälkeen. Ostin upean vihreän pitsinekon joka saa aina kehuja, kun sen päälleni laitan. (Harmi, kun vähän jo puristaa :D)

H
7/9 | 

En osta Seppälästä vaatteita niiden huonon laadun takia. Vaatteet melkein kertakäyttökamaa, ei tarvitse montaa kertaa käyttää/pestä kun vaate kulahtaa. Jopa H&M- rätit laadukkaampia.

MaryA
8/9 | 

Kannattaa kyllä käydä.. Ostin kaksi keväistä toppaliiviä, hyvin kestäneet pesut ja näyttävät laadukkailta. Liike oli avara ja siisti.
Itse aion käydä viikottain.
Kosmetiikkapuoli myös kiva ja heidän Kuivashampoosuihkeensa paras käyttämäni. ( hopeanvär. pullo, sitruunantuoksu)
Kivaa vkl ;D

Vierailija
9/9 | 

Muistikuva Seppälästä on ne ysärin tekstilliset napapaidat yms. rytkyt kun Seppälä oli oikeastaan ainut vaatekauppa Haminassa josta nuori saattoi ostaa vaatteita ysärillä. Sittemmin muistikuva ollut että vähän huonolaatuista ja hintavampaa kun esim. H&M. Ei oo kyllä tullut käytyä pitkään aikaan ko. kaupassa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010
Syyskuu