"Tarvitsisin pitkätukkaisen vaaleaverikön kirjani kanteen, tuutko?" Kun Katja Aro kysäisi minua esikoiskirjansa kanteen, olin notta hell yeah, olen aina halunnut olla Fabio! Kai tiedätte legendaarisen naisille suunnattujen romaanien pitkätukkaisen kansimallin? Ainoa vaan, että Katjan kirja Mustia helmiä kitaralla ei ole mikään höttöromsku, enkä minä  ratsasta kansikuvassa valkoisella hevosella. (Luojan kiitos, pelkään hevosia).

Eräänä hikisenä heinäkuisena päivänä sitten räpsittiin Klubilla kuvia, ja nyt kirja on valmista kauraa. Tälläiselle lukutoukalle kirjan kannessa oleminen on kerta kaikkiaan mahtava elämys. Kirjat kun ovat yksi elämäni rakkauksista, en voisi elää ilman niitä.

Kuvaaja: Janika Luostarinen.
 

Mustia helmiä kitaralla kertoo Nikon ja Millan tarinan. Niko on suositun bändin kitaristi, ja tasaiseen arkeen kyllästynyt Milla rakastuu ongelmaiseen rokkariin viimeistä hiuskarvaansa myöten. Elämä on kuitenkin kaukana satujen rakkaustarinoista, sillä suhdetta varjostaa kolmas osapuoli. Huumeet. Vaikka kirjan aihepiiri on näennäisesti viihteellinen, sisältö on tiukkaa asiaa. Taiteilijaelämän vuoristorataa, niin hyvässä kuin pahassa.
 

Taas voi todeta olevansa yhtä kokemusta rikkaampi.

Kommentit (20)

Öö..

No niin on, mutta puhekielessä ei tuota bassokitara nimitystä taideta pahemmin käyttää.. Pisti vaan pahasti silmään tuossa kuvassa. Varsinkin kun vieressä lukee "kitaralla"..

Miniananas
8/20 | 

Vähän siisti juttu kyllä!
Mutta ihanihan pakko kysyä.. taipuuko sun jalkaterä oikeesti noin villisti kun seisot varpaillasi?? Tanssijana olen pöyristynyt ja kateellinen tuosta jalan asennosta. Vai huijaako valokuva.. :D
Kuulostan vähän joltain jalkapervolta..?

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Jalkapervo :D siinä voi olla jotain varjoakin osittain, mutta siis kyllä, mun jalat taipuu ihan käsittämättömiin asentoihin. Ei tosin kannata kadehtia, niillä kippaa ympäri tosi kätevästi myös tämän ominaisuuden johdosta :D

Hei sanos, kun kerran tanssija olet, että mikä on paras treeniliike nilkan vahvistamiseen? Alkaa mennä hermo, kun en pysty kontrolloimaan nilkkaani niinku yhtään, ja se on varmaan suurelta osin kiinni lihaksistakin. Tai niiden olemattomuudesta.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

sanna
13/20 | 

Vautsi! Ihan mielettömän upeeta! :) ja hieno kuvakin vielä... ihanku susta huonoo kuvaa ees sais :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012