Sain palautetta ystävältä, että olen ilmiselvä Muumi tässä valkoisessa paksussa villakangastakissani :D pitäisiköhän tuunata helma pussimaiseksi niin voisin ilahduttaa lapsia junamatkoilla! No, ei voi olla kaamosmasentunut jos näyttää Muumilta.Kuningasidea oli myös yhdistää Ivana Helsingin Muumi-laukku Muumi-takkiin:

Saanko lausua pari sanaa tämän Uhana Designin huppuhuivin puolesta? Se. On. Täydellinen. Kiitokset miehelleni täydellisestä joululahjasta pari vuotta sitten. On pimeitä marraskuun aamuja kun pipo ei yksinään enää riitä, silloin on ihana vetää huppu päähän ja hautautua merinovillan uumeniin niin syvälle kuin pystyy.

Syvä huppu olisi tullut tarpeeseen myös tänä aamuna junassa, kun tutustuin ensimmäistä kertaa Periscope -sovellukseen. Klikkasin keltanokkana satunnaisesti auki suoratoiston kartan mukaan Las Vegasissa olevalta käyttäjältä. Yllärinä lähetys olikin suoraan strippiklubilta niin, että kännykkäni volat olivat tietysti ihan kaakossa ja leidi siinä näytöllä heitti juuri rintsikoitaan pois. Ai juma siinä oli kyllä Kodak Moment käsillä kun yritin paniikissa saada lähetystä kiinni ja ääniä pois :D noissa lähijunissa vielä istutaan melkein toisten sylissä kun ei ole omaa penkkiä, että oli siinä vieruskavereilla naurussa pidättelemistä... Periscopen ideana on katsoa suorana käyttäjien kuvaamia pätkiä ympäri maailman, joku voi olla esimerkiksi Egyptissä katsomassa auringonnousua pyramideilla ja lähettää siitä liveä Periscopen kautta. Tai sitten strippiklubilla Vegasissa ja silleen. Miksi aina minä, kysyn vaan.

Jännittävästä alusta huolimatta reaaliaikaisten livelähetysten seuraaminen oli hauskaa, surffailin hetkessä ympäri maailmaa eri ihmisten kännyköihin ("näe maailma toisen silmin"). Lämpiän yleensä vähän hitaasti näille kaiken maailman some-kanaville, mutta tämä oli huippu vinkki työkaverilta. En ole luonnollisestikaan vielä tehnyt omia lähetyksiä mutta minut löytää Periscopesta nimellä @Nelliinan. Kai se pitää uskaltautua testaamaan itsekin, vaikka reilun viikon päästä Lontoosta käsin. Tai miksei Toijalan kylänraitiltakin: "Tässä on meidän pääkatu. Pääkadulla on R-kioski ja kukkakauppa."

Kommentit (3)

Nainen
2/3 | 

En hyväksy tuota muumi-viittausta, koska itse ostin samaisen takin ja se on ihana! Ja en kyllä mielestäni näytä muumilta.. Tai mistäs sitä tietää. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011