Luonnon oma kirkasvalolamppu eli lumi tuntuu valkoisemmalta täällä landella, kun kaikki kadut ovat yhtä jäässä kuin pihatiekin. Se tosin tarkoittaa sitä että kengät ovat mahdaltuneet sille tasolle, että tarttumapinta maahan on suurempi kuin piikkikorko.

r3joulu14Tummanpuhuva kukkapaita New Yorkerista.


Se on sitten joulu juhlittu ja uuden vuoden kujeet jo mielessä. Meillä luvassa rauhallista juhlistamista ystävien kanssa koska molemmilla on pienet lapset ja ystäväni on vieläpä raskaana. Että hurja meno varmasti :D Aion silti pukea ylleni jotain kimaltavaa ja/tai suurihelmaista, koska mikä tahansa syy on riittävä pukea paljetit.

Kommentit (9)

Varjosudenhetki
1/9 | 

Suosittelen vilkaisemaan alkon holittomia skumppia. Valikoima on pieni, mutta siellä on muutama todella hyvä! Tai sitten ihan sitä lasten mansikkaskumppaa ruokakaupasta. :p
Saa saman fiiliksen kun jokin kuohuu lasissa.
(nyt kuulostan rappioalkoholistilta mutta mun mielestä lasi tai kaksi skumppaa vain kuuluu uuteen vuoteen. :D)
Sit vetelette jotain ihania juustoja ja muuta pientä hyvvää!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

S-ryhmässä myydään myös tosi hyvää kuivempaa alkoholitonta skumppaa, sitä olen suosinut :) ja sitten alkoholiton Bavaria-olut on parempaa kuin mikään alkoholillinen olut, että se on ihan varma valinta jos limpparit ei innosta.

Hah no et nyt kyllä kovin spugelta kuulosta jos uuteen vuoteen kuuluu skumppa :D Jos arkimaanantaihin kuuluisi perhekossu (kiitos Kumman Kaa tästä termistä) niin sitten :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

M-Rouva
2/9 | 

Apua katsoin ekasta kuvasta, että nyt on tullut totaalisekoaminen kenkien kanssa. Näyttää nopeasti katsottuna kuin olisi nilkkapituiset legginsit, paljaat jalat ja balleriinat. :D :D Se olis jo vähän liikaa! ;)

tintti

Samaa katsahdin minä ja hetkeksi järkytyin, että mikähän rappio sinne on tullut, kunnes tajusin virheeni :DD

S.
4/9 | 

Mäkin katoin aluksi, että "apua, käyttääkö Nelliina oikeasti ton pituisia leggareita". Kylmyysaspekti ei siinä järkytyksessä käynyt mielessäkään. :D :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011