Asiat, joita on valmis tekemään blogin vuoksi - ottamaan pari asukuvaa -25 asteen pakkasessa. Jos en vielä ole saanut riittävästi hullun mainetta naapureiden keskuudessa niin tämä varmaan sinetöi sen :D Muut kääriytyivät perjantaina pilkkihaalariin, minä hilpasin minuutiksi ulos T-paidassa. Vähän kuin avantouinnilla olisi ollut. 

Mutta oli niin mieleinen vaatekerta, että kannatti karaista itseään. Vanha mustavalkoraidallinen hameeni on jäänyt käyttämättä, sillä olen kokenut sen helman kummallisen pituiseksi. Se ei ole oikein minkään pituinen ja saa minut, 179-senttisen naisen, näyttämään mittasuhteiltaan hassulta. Sitä sanotaan, että tällä pituudella voi "pukea mitä tahansa", mutta se ei ihan pidä paikkaansa. Joskin sitä mieltä, että kukin voi pukea ylleen mitä vaan, kunhan itse viihtyy, viis pituudesta ja mittasuhteista. Mutta tässä hyvä esimerkki miten hukata vaatteen avulla sääret:

Pieni keltainen Michael Korsin laukku on reissutuliaisia, sillä piristää minkä tahansa asun. Ihan erityisesti pidän siitä mustavalkoisen parina. Se on asun mauste. Kirkkaankeltaiset kengät tekevät saman, mutta en satu omistamaan keltaisia talvikenkiä. 

Mutta tuo hame. Olin aikeissa lyhentää sitä kahden raidan verran, jolloin se olisi täsmälleen polvimittainen ja siten paljon imartelevampi, mutta nyt kun olen hautonut sitä kaapissa tarpeeksi kauan ja sillä aikaa ihastunut yhä pidempiin helmoihin, tämä onkin yhtäkkiä ok ihan sellaisenaan. Joskus aika tekee tehtävänsä. Se toimii varmaan entistä paremmin keväällä, kun voi pukea jotkut sirot korkkarit paljaiden säärien pariksi ja unohtaa talvisaappaat. 

Kommentit (6)

Sanje
1/6 | 

Ihana asu, ja musta-valkoraita ja keltainen on superraikas yhdistelmä! Itsekin tykkään tuon mallisista hameista, mutta oon törmännyt samaan ongelmaan helman pituuden kanssa. Monta muuten asiallista hametta on pitänyt hylätä siksi, että pituus on niin kummallinen (liian pitkä tai liian lyhyt) suhteessa hameen muuhun malliin. Toivottavasti valmistajat tajuaisivat kiinnittää asiaan huomiota.

Ellukoo
2/6 | 

Täytyy tosiaan myöntää, että hameen pituus ei ole sinulle se kaikkein imartelevin :) Olen kyllä tosi hämmästynyt, että se kadottaa sun pitkät sääret noin hyvin :O Mutta varmaan toimii korkkareiden kanssa. Ja siis on kuitenkin erittäin kiva asu ja keltainen laukku on ihana <3 Olen kans huomannut sen, että keltainen laukku (tai jokin muu keltainen asuste) sopii kaiken kanssa ja aina, piristää itseä ja saa kehuja muilta!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Joo eikö ole jännää miten paljon vaatteilla lopultakin voi vaikuttaa omaan kroppaansa, siinä piilee sekä valtavasti mahdollisuuksia että uhkia, jos nyt siis kokee säärien hukkaamisen uhaksi :D :D

Ja kiitos paljon tukkakehuista, olen ollut todella tyytyväinen tähän lyhyempään malliin, se mahdollistaa kunnon hörsöilyn vaatteiden osalta kun ei ole enää hiusten puolesta vaaraa lipsahtaa yli-ikäisen barbien lookkiin :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Ellukoo
3/6 | 

Ja vielä lisäys edelliseen kommenttiin: oon meinannut noin miljoona kertaa kehua sun ihanaa uutta hiusmallia ja -väriä! Tosi hyvä kylmä vaalea sävy ja käy niin hyvin sun vaalean ihon kanssa yhteen. Ja tykkään mallista myös, niin suorana kuin kiharanakin!

janni89
4/6 | 

Hei pakko kysyä millä saat hiukset noin upeille kiharoille? Ja tuo laukku on aivan ihana, etsin itsekin juuri tuollaista väripilkkua laukkukaappiin :) sitä aina niin helposti valitsee sen mustan tai ruskean. Pitäisi olla rohkeampi! Kiitos muuten ihanasta blogista. Olen ollut lukija jo kauan mutta tuskin koskaan kommentoinut. Olet maailman paras asuinspiraatio, saan sulta aina ihania vinkkejä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010