Juuri tällä hetkellä tuntuu typerältä julkaista kuvaa, jossa on mustat sukkahousut, mutta kuluneen viikon alussa oli vielä pirullisen kylmää ja sateista. Joten tässä viimeisiä duuniasuja vielä kehiin, siinä missä olen nämä pari ensimmäistä lomapäivää viilettänyt kepeissä kesämekoissa. Helle selvästi odotteli meikän lomakautta ^^

Vaaleanpunainen ja kirkkaanpunainen on aina ollut mielestäni hyvä pari, tässä asussa ne toteutuvat kenkien ja takin liittona. Ja pilkkuja ei toki voi olla koskaan liikaa. 

Kengät: Minna Parikka / Sukkikset: LIndex / Takki: Object / Tunika: Zara

Aurinkoista viikonloppua ja heinäkuuta!

Kommentit (3)

LottaLH
1/3 | 

Ihana asu! Onkohan nuo Lindexin sukkikset mahdollisesti melko uudet vai jotain vanhaa mallistoa? Ihan supersöpöt, ottaisin mielelläni nimittäin itsellekin.. :)

mari.

Mä ostin samaiset sukkahousut -70% alesta ja olisin myös hamstrannut niitä useita pareja, mutta omaa kokoani ei ollut kuin yksi pari, arg! Nyt noita ainokaisia kammottaa käyttää, kun tykkään niistä niin kovin enkä haluaisi heti hajottaa niitä. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011