Olen aina välttänyt asusteiden ostamista neutraaleissa väreissä. Turkoosit nahkahansikkaat sopivat takkieni kanssa yhteen ihan yhtä hyvin kuin mustatkin. Minulle asusteen tarkoitus on luonnollisesti asun piristäminen ja omalla kohdallani se tarkoittaa hyvin usein väriä. Takkeja on vaikea löytää värillisinä, mutta mikä tahansa harmaa asiaperttitakki ei oikeastaan tarvitse rinnalleen kuin turkoosit hansikkaat ja se on siinä. Ja vähän keltaista hametta ehkä.

Tänä kyseisenä päivänä minulla oli maailman kauhein hiuspäivä, tukkani rätisi sähköisenä mutta meni kuitenkin täysin päätä myöten kuin nuoltuna. Siihen ei auttanut tasan mikään. Nyt kun katson näitä kuvia niin moppi näyttää melkein paremmalta kuin normaalin hiuspäivän kuvissa! Miten se on mahdollista :D

Kommentit (17)

1/17 | 

Kirkkaat asusteet todellakin piristävät asua kuin asua. Itse tulee ostettua asusteet hiukan liian usein tylsissä väreissä peläten sitä, ettei ne käy minkään kanssa yhteen. Harhaluulo sanon minä :D

hanna
www.hannamariav.com

Anonyymi
2/17 | 

On sopimatonta sanoa "asiapertti". Kaikki Pertit eivät ole asiallisia kuin ei myöskään kaikki Jormat ole "eräjormia".

Ano

Mutta voidaanko Nelliinan todistaa käyttäneen ikinä eräjorma-ilmausta? Mielestäni pitäisi löytyä vedenpitävät todisteet ennen kuin hänet voidaan vaatia tilille kaikkien Jormien kokemasta mittaamattomasta ahdingosta.

3/17 | 

Ihanaa, mulla on lähes identtisen turkoosit hanskat ja odotan,että pääsen niitä käyttämään kirkkaan fuksian värisen takkini kanssa. Vielä en pärhää kun mun hanskat on vuorettomat. Pallot on kans vähän huhuillut mulle tänä keväänä :)

Nuppunen
4/17 | 

Kauhea kun pikaiseen vilasin ensimmäiset asukuvat niin pisti miettimään, että miksi sulla on nitriilihanskat kädessä... :'D
(Nätit hanskat, mutta ensimmäinen mielikuvani ja hämmennys... xD)

Iina
6/17 | 

Miten en ole aiemmin huomannut miten hyvältä yhdistelmältä keltainen ja harmaa näyttää..? Jotenkin yhdistän keltaisen aina mustaan josta tulee väistämättä mehiläinen mieleen :D

7/17 | 

Ihana asu, miusta siun tyylissä on parasta just nuo värikkäät asusteet sekä vaatteet! :) Ei voi kyllästyä millään ja värikkyys näyttää hyvältä.

Villakangastakit kestävät yleensä sen verran pitkään, että kannattaa harkita teetättämistä, jos haluaa hyvin istuvan ja toiveiden mukaisen mallin.:)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
9/17 | 

monta monta vuotta vanha H&M:n takki, joka on ihan täydellisen mekkomallinen mutta ikävä kyllä tämä takki alkaa olla niin raato liikakäytön vuoksi että sitä ei kehtaa kohta enää käyttää :( En millään löydä vastaavaa muotoonleikattua takkia ilman vyötä tilalle! Niin että vinkkaa ihmeessä minullekin jos sattuu kohdille.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
Syyskuu