On maailman helpoin huijata pukeutuneensa harkiten kun omistaa kirkkaan neonliilan hameen. Vaikka kyseessä on ihan tavallinen arkipäivä, se ei tunnu siltä kun takamusta ympäröi hohtava vekkihame. Tällä viikolla olen ylipäänsä kunnostautunut hameiden käytössä, ne vain ovat niin näppäriä ja helppoja. Ja mukavia, vaikken asetakaan mukavuutta ykköskriteeriksi pukeutumisessa. On ihan ok vähän (mutta vain vähän) kärsiä jos esimerkiksi kengät ovat tarpeeksi hienot.
Jassoo se on perjantai sitten ja pian meille tulee vieraita tuvan täydeltä kun lapin sukua saapuu nimiäisjuhliin. Luonnollisesti ovat koko viikonlopun kun sieltä asti tulevat, eli vilinää ja vilskettä luvassa meidän huvikummussa :) Hauska viikonloppua tyypit, palataan langoille kun meillä on bileet purkissa.

Kommentit (11)

Eukkonen
1/11 | 

Upean värinen vekkis, mutta mustat paksut sukkikset näyttävät vähän tunkkaisilta tässä sinänsä hyvässä kokonaisuudessa.

2/11 | 

Kiva asu! Mulla on aika lailla samanlainen mekko, mutta turkoosina ja sillä kyl tulee toi sama fiilis harkitusta pukeutumisesta :D

3/11 | 

Joo, kirkas hame on hyvä kikka. Samoin kuin huulipuna ja korkkarit. Vaikka muuten olisi ihan äärimmäisen tylsissä, ja ah niin mukavissa, perusvaatteissa liikenteessä, niin koroilla ja/tai huulipunalla saa huijattua, että en ole lähtenyt eniten yöpukua muistuttavissa vaatteissa kotoa ulos. :D

Irma
6/11 | 

Moi
Oletko tutustunut shoebakery nimiseen kenkiä valmistavaan suomalaiseen yritykseen?
Voisit ehkäpä tykätä?

myohmy
7/11 | 

Olen miettinyt viime aikoina paljon kotimaisuutta ja sitä miten tykkäisi suosia kotimaisia tuotteita. Miten sinä bloggaajana, joka varmasti saat kaikenlaisia yhteistyötarjouksia eri yrityksiltä, mietitkö tällaista näkökulmaa näitä yhteistöitä valitessasi tai siinä mitä tuotteita ostat? Suosit kyllä Minna Parikan kenkiä ja viimeksi oli Iittalan yhteistyöpostaus, joka on kyllä hienoa. :) Jossain vaiheessa muuten etsit sellaista värikästä raitamattoa. Nyt on ihan hirveästi sisustuslehdissä graafisia kuvioita matoissa ja villaa ja pellavaa materiaalina. Täällä suomalaisia mattoja, josko löytyisi sellainen mitä etsit: http://www.vm-carpet.fi/index.html
En tiedä kerrotko lapsen nimeä koskaan julkisuuteen, mutta veikkaan, että tulee trendikäs nimi kuten Olivia tai Viola... ;) Tai sitten jokin hyvin perinteinen, kuten Hilma tai kun miehesi on pohjoisesta niin jopa joku erikoinen kuten Pieta tms. Arvailuja... :D Hyviä nimiäisiä!

Anonyymi
9/11 | 

Sinulle kyllä käy hameet niin hyvin, koska omistat kauniit sääret ja pituuttakin on.

Huomenna täälläkin on lapsen kastajaiset ja just olen korttia tekemässä. Onnea sinnekin huomisen (?) johdosta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012