Olin unohtanut laittaa viime viikolta pyykistä selvinnyttä kirppismekkoa tulemaan, sitä jonka löysin samalla kerralla kuin sen kirjastotätihameen. Yllättäen iskin silmäni pilkulliseen kankaaseen, mutta minkä väriseen! Kunnon mintunvihreä sifonkimekko oli kuin raikas kevättuuli kaiken mustan massan keskellä.

k1

Ehdin jo yhden päivän tuolla töissä viilettää ja viihdyin väriläiskässäni oikein hyvin. Olivia Rougen hiusorkidea oli se kuuluisa kirsikka kakussa. Olen jo pitkään katsellut mintunvihreää sillä silmällä, miettinyt että kävisikö se minulle. Ja hyvinhän tuo näkyy passaavan tummaan tukkaan, ihan turhaan olen arastellut. Noin kaunista vihreän sävyä tosin harvemmin löytää, Suomessa tuntuu olevan valloillaan enemmän metsänvihreä ja kumppanit.

Kommentit (23)

NinaR
1/23 | 

Olen pohtinut tätä jo vähän aikaa, enkä tiedä onko blogissasi joskus mainittu, mutta kuinka pitkä sinä olet? :-) kaikki mekot ja hameet näyttävät niin upealta pitkän ihmisen päällä (tai ainakin sinun :))! tv. Nina 159 cm

miau
2/23 | 

Mekon värin on tosi kaunis, ja mustan kaverina passeli syksyyn. Polkadot toimii aina. Hyvä löytö!

kakka
4/23 | 

Hyyyi, ihan hirveä mekko :D tai jotenkin tosi mummo. Mutta makunsa kullakin ;) empä valita niin kauan ku ei ite tarvi pistää päälle.

6/23 | 

Niin ja tuo väri menee juuri tosi tummien/mustien ja ehkä kirkkaanpunaisten hiusten kanssa. :)

Kukkis
10/23 | 

Me likes, ihanaa palloa ja vielä ei-niin-tyypillisessä värissä! Itse ostin juuri vanhasta kunnon Henkkamaukasta punavalko-pilkullisen sifonkiunelman, jo mekon hypistelystä tulee hyvälle päälle <3

Ellu
11/23 | 

Tykkään väristä (just koska se ei ole se tavallisin), palloista, kankaasta... vaan yläosa, ja varsinkin se ettei kaula-aukkoa erotu kuvassa, tekee mekosta tosi tätimäisen. Jokin tuntuu mättävän hihoissakin. Vai onko tää vaan kuvakulmasta kyse?
Mielestäni kuitenkin ihan hyvä löytö... itsekin voisin pitää samankaltaista päälläni! :)
Hyvää lauantaita!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013