Ai vitsi että tein herkun löydön kirpparilta, punaiset 5 sentin korolla varustetut punaiset suomalaiset nahkasaappaat. Ja niissä on lämmin vuori eli toiminee myös talvella. Vaikka olenkin korkeiden korkojen ystävä, vintagekenkien kauniisti muotoillut matalat korot ovat poikkeus.
 

Olen luuhannut koko viikonlopun kirppiksillä ja second hand -kaupoissa, ihan pian voin kertoa että miksi. Mutta sen verran voin paljastaa, että luvassa on tuunausta. Paljon tuunausta. Näkisitte kaikki nuo pohjamateriaalini, ei jessus. On överiä kasari-iltapukua (uuh!), blingiä samettipaitaa olkatoppauksilla (grrr..) ja sitä rataa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (15)

Siiri
2/15 | 

Mulla on lähes samanlaiset saappaat mutta omani ovat mustat ja niissä on vielä vähän matalampi korko. Kotimaiset (Ella-merkkiset?) nahkasaappaat 4€:lla ei mielestäni ollut kovin paha sijoitus joten nappasin kirpulta matkaani, hetkeäkään en ole joutunut katumaan :) Saappaiden malli on kuitenkin niin ajaton ja vuori lämmin että menevät sekä syksyllä että talvella ja hameen tai vaikka farkkujen kanssa. Tykkään kovasti!

Laura
4/15 | 

Jostain syystä usein luulen klikkaavani Stellan tontille, kun tulen tänne. Nytkin ihmettelin, että mites helvetissä Stellalla on tuollaiset saappaat :D

riksu
5/15 | 

Kiitos kun olet tartuttanut kirpparikuumeen :) En enää kävisikään muualla shoppailemassa kuin kirppareilla, varsinkin Forssan kirpparit ovat osoittautuneet parhaimmistoksi esim. verrattuna Saloon ja Turkuun. Parhaat löydöt on ollut IvanaHelsingin mekko ja MaxMaran neuleliivi. Suosittelen viikonloppureissua Hämeeseen :D

Parkkis
6/15 | 

Juuri sellaiset kengät joita olen etsinyt ties kuinka kauan! kerran on tullut vain huonokuntoisina vastaan. Vanhat suomalaiset kengät ovat heikko kohtani!

Maija
7/15 | 

Oi mitkä kengät! Olen aivan kateudesta soikeena:) Tuohon maailmanaikaan kun nuokin saappaat on tehty on vielä tiedetty mitä laatu ja oikeat materiaalit tarkoittavat. Tämmösiä löytöjä voisi sattua myös omalle kohdalle.

Hanna P.
11/15 | 

Pakko kommentoida, mulla on nuo tasan samat saappaat! Omani taistelin huuto.netistä viime talvena. :D Ovat kyllä yllättävän lämpimät, pakkasilla ei tarvii ylimääräisiä sukkia.

12/15 | 

Vitsi kun siellä on kaunista. Täällä Lontoossa ei ruska ole oikein vielä alkanut kunnolla, mutta kelit muuten ovat aika syksyiset. Syksy ja ruskan puute ei oikein hyvin sovi yhteen. Mutta anyway, ihana on asukin ja saappaat loistava kirppislöytö. :)

Iina
14/15 | 

Miten jollekin voi (kirkkaan?) punaiset saapikkaat sopia noin hyvin (tosi kiva asukokonaisuus!)? Ihan oikeasti. Jos olisin itse törmännyt punaisiin nahkasaapikkaisiin kirppiksellä olisin juossut karkuun! Ei vaan sovi omaan "tyyliin".. Hauska nähdä miten joku omasta mielestä kammotus näyttääkin toisella niin kivalta!

Elina
15/15 | 

Siis mie oon niin kateellinen noista kengistä!! oon yrittäny kirppiksiltä itekkin ehtii, mutta vielä ei oo sattunu silmään. Mutta ehkä vielä joskus...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012