Pitkästä aikaa löysin kirpparilta jotain kivaa. Itseasiassa samaisella keikalla löysin enemmänkin juttuja, mutta keittiön verhot ja retro emalitarjotin tuskin teitä kiinnostavat joten keskitytään mekkoon. Tummanpunainen polkadot mekko maksoi 6 euroa ja on söpö kuin mikä. Mekon väri on juuri oikeanlainen, ei liian kirkas eikä liian tunkkainen.


Se tosin on sen verran kapealinjainen, että paljastaa armottomasti viikonloppuiset joukkueen pizzaillat ja hampparikestit :D
Punaiset Miz Moozin kengät ostettu aikoinaan New Yorkista. Miz Mooz on todella samanlainen tyyliltään kuin puolet kalliimpi Chie Mihara. Molemmat merkit kuuluvat suosikkeihini, mutta minua on tosiaan aina hieman hämmentänyt näiden kahden samankaltaisuus. Mutta sama sille, upeita kenkiä molemmilla. Jos ikinä osutte yksiin Miharan tai Moozin kenkien kanssa, suosittelen kokeilemaan. Melkein ylivoimaisinta mukavuutta koroista huolimatta, ainoastaan Neosensin pehmokengät menevät ohi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (15)

Sanu
1/15 | 

Ompa ihana mekko! Olen itsekin yhtäkkiä alkanut viehättymään punaisesta pukeutumisessa, vaikka aiemmin olen sitä vastaan itselläni ollutkin. Ehkäpä minunkin vaatekaappi saa tänä syksynä jotain punaista joukkoonsa, laukusta voisi olla turvallista aloittaa ;)

Tämä ei nyt liity postaukseen mutta pakko kysyä kun oletan sinun tietävän, että mitkä putiikit Tampereella myyvät Minna Parikkaa? Tai lähinnä että onko Cotton ainoa Parikoita myyvä?

Niinaani
2/15 | 

Ihana mekko! Tuon päälle saattaisi sopia se "hankala" limepörröneule, ohuen vyön kera.

Shau-
3/15 | 

Esittele toki ne verhot ja se emalilautanenkin!:) Itse asiassa olisi kiva saada postaus koskien teidän sisustusta.:)

Grrita
4/15 | 

Mikä kirppari? Itse en ikinä mitään kivaa löydä Tampereen kirppareilta, tai siis ehkä en osaa etsiäkään. Kaikki muut tuntuvat löytävän Radiolta aina jotain ostamisen arvoista.

5/15 | 

Hih, kun näin kuvasi ja luin tuon otsikon mä jo luulin, että olit käynyt Kirpputori Tarinasta nappaamassa mukaasi myyntiin viemäni punaisen pallomekon,mutta ei sentään! Omassani oli suuren suuri musta rusetti vyötäisillä. ;)

Psst. Parikat kotiutuivat eilen; en ehkä enää koskaan halua käyttää muita kenkiä kuin niitä. <3

6/15 | 

Uijui miten ihana mekko! Punainen pukee sinua. Ja kyllä muakin olisi kiinnostaneet myös ne verhot ja tarjotin :)

7/15 | 

Aivan mahtavan hienot kengät!

Chie Mihara ja Miz Mooz tosiaan muistuttaa aika lailla toisiaan, koroissa on usein paljon samaa ja molemmilta löytyy "nöpöä" kärkeä, noin esimerkiksi. Mooz taipuu ehkä inasen Fly London -genren suuntaan, se on vähän niin kuin Miharan rebelimpi pikkusisko – jos ylitarkkaan analyysiin antaudun. Taas. Kenties kenkäfriikkien illanistujaisissa voi kenkämuistipelin lisäksi pelata myös "kumpaa kuva esittää?"-peliä. Ja rakennella kenkien sukupuita. :-)

Miz Mooz on vissiin vähän hankalasti löydettävä näin suomalaisittain. Lähin kauppaa taitaa löytyä Kööpenhaminasta, mutta ainakin puolalainen Raspberry Heels myy sitä nettikaupassaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011