Oh Lord! Juuri kun sain edellisen kirppisGabaldonin loppuun, seuraava tippuu syliin kuin tilauksesta huiman 2 euron hintaan. Pakko rakastaa Radiokirppistä!


Lukunurkassa odottaa keskeneräisenä vielä myös Gone Girl, johon en jostain syystä saanut ensimmäisen 100 sivun aikana otetta. Mutta joskus lämpiäminen kestää pidempään, pakkohan siinä kirjassa jotain taikaa on olla kun sitä niin paljon hehkutetaan, pitää käydä sen kimppuun pian uudelleen. Toisaalta, paljon rakastetulle Ystäväni Owen Meanylle en lämmennyt lainkaan, vaikka kuinka yritin. Kirja vaan oli todella raivostuttava ja pitkäveteinen. Eikä edes hyvällä tavalla raivostuttava, vaan kun huomaa inhoavansa jokaista päähahmoa ihan oikeasti, alkaa lukukokemus vähän kärsiä.

Voisin tällä hetkellä uppoutua sohvaan 24/7 kirjojeni kanssa, enkä tehdä mitään muuta. Minulle käy näin joka kesä jossain vaiheessa. Saan tarpeekseni sosiaalisuudesta ja auringosta, ja haluan erakoitua :D

Kommentit (9)

Joliel
1/9 | 

Ystäväni Owen Meany koetteli hieman jopa tällaisen Irving-fanin hermoja, mutta palkitsi kuitenkin lopulta. Oletko muuhun Irvingin tuotantoon perehtynyt? Vaikka et Owenista tykännytkään, niin suosittelen ehdottomasti lukemaan Kaikki isäni hotellit, tai Oman elämänsä sankari..

Mal

Suosittelen Oman elämänsä sankaria lämpimästi myöskin! Se on ihana ja aivan ehdottomasti paras Irvingin tuotannosta. Symppis leffa myös.

Pippa
2/9 | 

Kokeilepa Gabaldonin Outlander-sarjaa. Ihan tolkuttoman koukuttavaa hömppää, tiiliskiven kokoisia kirjoja virsikirjanohuilla sivuilla..ei varmasti lopu kesken!

Shrek
3/9 | 

Kinsellan kirjat ovat kanssa niiiiiiiin hitaasti käynnistyviä ja aina alussa mun tekee mieli vetää päähenkilöä turpaan kun daijulla ei koskaan ole mitään kontrollia elämästään, mutta kun jaksaa kärvistellä ekat sata sivua, niin homma alkaa toimia loistavasti :)

Utah
4/9 | 

Minulla oli myös pitkään ongelmia Gone Girlin kanssa. Kaikki henkilöt tuntuivat raivostuttavilta eikä juoni vaan meinannut temmata mukaansa, vaikka kaikkialla oli niin väitetty. Taisin kituutella melkein sivun 200 paikkeille ennen kuin oikeasti pääsin kirjaan sisälle ja loppu olikin sitten pakko lukea kerralla. Gone Girl palkitsee kyllä lukijansa ja alun tuskailun jälkeen ymmärsin hyvin, miksi sitä on niin kehuttu.

Heli L.
5/9 | 

Jos kaipaat viihdyttävää dekkarityyppistä lukemista niin suosittelen Janet Evanovichin Stephanie Plum sarjaa. Kertoo alle kolmekumppisestä naisesta, joka päättää ruveta palkkiometsästäjäksi, ilman suurempia lahjoja hommaan. Jos kiinnostaa niin multa saa 7 ekaa osaa lainaksi. :D

Sinna
6/9 | 

Jännälä tavala tuntuu tosi mukavalta lukea näitä sinun kesäarkipostauksia kaiken Jenkki-fiilistelyn jälkheen, vaikka neki oli ihan mahtavia postauksia koko setti! :) Iteläki on pieni kirjataivas nyt, ko kaks kirjallisuuen kesätenttiä on ohi ja sain mennä kirjastoon ja valita luettavaksi _ihan mitä tahansa_! <3

myohmy
7/9 | 

Täytyy tunnustaa, että en ikinä ole ollut kirjasarjojen fani. Se vasta kärsivällisyyttä vaatii kahlata monta tuhatta sivua ja pahimmassa tapauksessa odotella sitten jatko-osaa kun kirja jää just jännään kohtaan. Ei pysty. :D Mieluummin luen kirjan ja saan sen loppuun. Elokuva trilogioidenkin kanssa on ongelmia malttaa, eli katson sitten kaikki osat melkein putkeen. :D

Gone girl taitaa mennä nyt varaukseen, haluan todella lukea sen ja se on aina kirjastossa menossa. En jaksa odottaa vuotta, että se olisi joskus siellä paikalla, sitten kun kukaan ei enää puhu siitä.

Päivi J
8/9 | 

Itse en loppujen lopuksi Gone Girlistä pitänyt juuri lainkaan. Ihan hyvinhän se on kirjoitettu mutta ne henkilöt! Toivottavasti tuollaisia ei ole oikeasti olemassa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013