Olen ostellut kirppikseltä viime kuukausina älppäreitä, mutta en juuri muuta. En tiedä olenko tullut krantummaksi vai onko nykyajan valikoimassa vika. Aika kultaa muistot, mutta siitä huolimatta minulla on sellainen olo että ennen kirppareilta löysi helpommin vintagea, laatua ja hyviä hintoja. 

Toivoa kuitenkin selvästi vielä on, koska torstaina kävi munkki. Olen etsinyt mustaa mokkanahkarotsia ikuisuuden ja sovitellut kaupoissa varmasti sata takkia, mutta ei. Ne ovat aina olleet liian suoralinjaisia, niin että vyötärö hukkuu. Tämä on tietenkin ihan perusjuttu kun puhutaan klassikkomallista, mutta olen elänyt toivossa että löytäisin naisellisemman version, jossa on muotoleikkaukset takana selässä. 

Pitihän se arvata että takki löytyi lopulta 10 eurolla kirppikseltä. Ihan kiva säästö, kun paras kaupan versio on tähän mennessä ollut 179e. Rotsi on Vero Modan, se on aitoa mokkanahkaa ja takki on leikattu selästä niin, että se ei törötä laatikkomaisena vaan myötäilee vyötäröä. Täydellinen mekkojen ja hameiden parina. Olen myös erityisen ihastunut noihin kullanvärisiin nappeihin hihoissa, niistä tulee jännästi vähän kipparihenkisyyttä takkiin.

Samalla kierroksella löysin myös (takkiinkin sopivat) keltaisen muhkean hameen ja kermanvärisen midihameen muutamalla eurolla. 

Nyt on taas usko kirpputoreihin palautettu :) 

Kommentit (3)

heiskav
1/3 | 

Saako kysyä, että missä käyt yleensä kirppareilla, kun on tarkoitus löytää vaatteita? Tampereella vai pienemmissä paikoissa?:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010